Cum s-a schimbat viața Valentinei Pelinel de când s-a căsătorit cu Cristi Borcea: „Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață, tatăl copiilor mei și soțul meu”

Cum s-a schimbat viața Valentinei Pelinel de când s-a căsătorit cu Cristi Borcea: Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață, tatăl copiilor mei și soțul meu
Foto: Instagram / Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a făcut recent mai multe mărturisiri despre mariajul cu Cristi Borcea, despre familie și viața de mămică, într-un interviu pentru Viva.ro.

Valentina a povestit despre cât de mult și-a dorit să devină mamă spunând că „Într-adevăr, nimic nu se compară cu acel moment și abia atunci înțelegi cu adevărat rolul femeii lăsat de Dumnezeu pe Pământ, acela de a aduce viață. Mi-am dorit să fiu mamă și am fost binecuvântată cu trei copii minunați”.

„Cristi a fost cel care m-a încurajat”

Valentina Pelinel a povestit despre soțul ei că: „Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit.

Mi-am asumat relația cu soțul meu încă din primul moment când ne-am îndrăgostit. Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață, tatăl copiilor mei și soțul meu. Ceea ce ne leagă este mai puternic decât orice dificultate prin care am trecut, iar fiecare provocare întâlnită în drumul nostru ne-a adus și mai aproape și ne-a consolidat sentimentele pe care le avem unul față de celălalt.” a mai declarat modelul.

Cum s-a schimbat viața celor doi după apariția copiilor

Cât despre momentele de cuplu și dacă mai au timp doar pentru ei, Valentina a declarat că: „Evident că nu la fel de des, însă ne rezervăm timp pentru noi, deoarece consider că este esențial. Relația se schimbă inevitabil când apar copiii, dar în sens bun, și ceea ce pierzi câștigi înzecit la nivel de împlinire personală și relațională.”

„Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească „vocea de a transmite ceea ce își dorește și are nevoie, acomodând și respectând în același timp și dorințele partenerului. Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disciplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara la cină și dimineața înainte să înceapă o zi plină.”, a mai declarat Valentina Pelinel.

Urmăriți B1TV.ro și pe