Cum sărbătorește Andreea Bănică cele două evenimente speciale: ziua de naștere și 15 ani de căsnicie

Cum sărbătorește Andreea Bănică cele două evenimente speciale: ziua de naștere și 15 ani de căsnicie
Foto: Instagram

Andreea Bănică este sărbătorita zilei de astăzi. Îndrăgita artistă a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani, însă nu este singurul eveniment special din viața ei, asta pentru că vedeta sărbătorește și 15 ani de căsnicie cu alesul inimii sale, Lucian Mitrea, notează Spy News.

Sărbătoare în Grecia

Cântăreața a mărturisit că va sărbători la mare. La Eforie va avea parte de cea mai frumoasă sărbătoare pentru că este locul ei de suflet. Vedeta a declarat că a fost un gest neplanifcat, dar a determinat-o faptul că lucrările la hotelul pe care îl vor deschide sunt pe ultima sută de metri.

„De ziua mea petrec la mare, nu aveam în plan asta, însă s-au schimbat planurile fiindcă noi suntem aici la hotelul pe care sperăm să îl deschidem cât mai repede. Suntem pe ultima sută de metri cu lucrările și noi suntem aici chiar și de ziua mea.

În momentul ăsta, mă aflu la mare, vreau să mă dau cu skidet-ul, să am o zi perfectă pe mare, aici unde m-am născut și îmi place, și unde am copilărit și mă întorc în fiecare vară la mare, aici la Eforie. După-amiază, spre seară voi merge cu Lucian, cu Noah și cu sora mea la un restaurant. Sofia e plecată în Grecia în vacanță, se distrează, este bine mersi, iar noi vom petrece în familie pentru că nu ne-am organizat foarte bine cu timpul și cu lucrările de pe șantier.

 Este o zi liniștită, în familie, cum îmi place mie și cum întotdeauna mi-a plăcut ca de ziua mea să fiu mai discretă și mai pentru mine’’, a spus Andreea Bănică.

Sărbătoare dublă

Astăzi pe toate rețelele de socializare cei doi primesc mesajul: „La mulți ani sănătoși și fericiți alături familia ta frumoasă!”

Andreea Bănică a menționat de ai multe ori că soțul său îi este alături în cele mai dificile, dar și în cele mai frumoase momente.

„De 15 ani ziua mea a devenit ziua noastra pentru ca atunci ne-am casatorit! La multi ani noua, mie iar prietenii nostri care ne-au sarbatorit de atunci si pana azi sa stie ca sunt mereu in gandurile noastre”, a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe