Andreea Bănică, victima hackerilor din mediul online: „Cred că primesc o dată la două zile”

Andreea Bănică, victima hackerilor din mediul online: Cred că primesc o dată la două zile
Foto: Instagram/ Andreea Bănică

Andreea Bănică a anunțat că a primit mesaje de la hackeri din mediul online printr-o postare pe rețelele de socializare. Aceasta i-a întrebat pe cei care o urmăresc online, dacă și ei au întâmpinat situații de acest fel.

Mai multe persoane publice din țară susțin că au fost victimele unor anunțuri de acest fel, care urmăresc să le golească toate conturile din bancă. Andreea Bănică a  povestit în urmă cu puțin timp că și ea face parte din această categorie.

Andreea Bănică, ținta hackerilor din mediul online

Andreea Bănică le-a povestit fanilor care o urmăresc pe conturile de socializare despre ce s-a întâmplat. Conform declarațiilor făcute de vedetă, aceasta ar fi primit o serie de mesaje în care este anunțată că a câștigat un loc de muncă cu un salariu foarte bun. În mesaj apare și un link prin care ar putea lua legătura cu angajatorul.

„Și vouă vă vin astfel de mesaje? Cred că primesc o dată la două zile. (…) ‘Salut! Ați fost selectat cu norma parțială/întreagă. Salariul zilnic este de 50 de lei- 1000 de lei, vă rugăm să contactați Telegram pentru a accepta munca.’ Eu primesc mesaj de angajare, dar nu găsesc să angajez o doamnă cu un salariu mare…”, este mesajul transmis de Andreea Bănică.

Polițiștii trag semnale de alarmă

Cât despre aceste mesaje care apar în mediul online sau prin SMS,  polițiștii au tras mai multe semnale de alarmă în această privință. Specialiștii susțin că aceasta reprezintă o altă metodă de a le permite hackerilor să acceseze conturile bancare și alte date și informații cu caracter personal care au fost stocate pe dispozitivele oamenilor.

Prin intermediul ultimelor mesaje transmise  pe pagina de  Instagram, Andreea Bănică a specificat că este nemulțumită de felul în care unele persoane încearcă să profite de alți oameni și de munca lor, conform Spynews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe