Momente de cumpănă pentru Ramon de la „MasterChef”! A ajuns de nerecunoscut după ce CANCERUL a pus stăpânire pe trupul lui (GALERIE FOTO-VIDEO)

Momente grele pentru Ramon Chicireanu.

Viața fostuluiconcurent de la „MasterChef” atârnă de un fir de ață de când a primit dignosticul decancer limfatic.

În urmă cu doi ani, el a suferit o serie de intervenții în Germania și părea că a învins teribila boală, însă maladia a revenit și l-a atacat mai agresiv.

De data aceasta, Ramon are nevoie de sprijin financiar ca să rămână în viață, iar prietenii cer ajutor pe Facebook.

Toți cei care doresc să îi acorde o mână de ajutor, pot să doneze în conturile puse la dispoziție în postarea de mai sus.

Ramon este din Iași, este căsătorit și are 3 copii. În 2014, eli-a făcut pe jurați emisiunii să râdă cu lacrimi, dând dovadă de un simț al umorului deosebit.

Tags:
Ultima oră
23:11 - Marilen Pirtea: Trendul viitorului nu știu dacă ar fi revenirea la reglementarea pieței de energie. ANRE a dormit în toată această perioadă (VIDEO)
23:02 - Lucian Viziru a primit diagnosticul din partea medicilor. Ce s-a descoperit la RMN (VIDEO)
22:51 - Cadourile pentru profesori stârnesc discuții aprinse. Cum se apără un dascăl: „Noi dacă primim o atenţie e mită? Dar doctorii că primesc PENTRU ORICE bani în buzunar, cum se numeşte?” (FOTO)
22:51 - O scrisoare adresată unei adolescente a ajuns la destinație 50 de ani mai târziu. „Am crezut că cineva îmi face o glumă”
22:50 - UPDATE: Un bărbat a fost găsit mort pe carosabil, lângă Cernica. Victima ar fi un migrant care se ascundea sub un TIR
22:32 - Bogdan Aurescu: Nu văd nicio problemă ca Federația Rusă sau oricine altcineva să viziteze baza de la Deveselu, dar atunci și noi, Aliații, avem dreptul să cerem să vizităm, de exemplu, baze de rachete din Rusia
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă
22:15 - Scandalul dintre președintele și premierul croat continuă: „Este o ruşine, este scandalos, subminează prestigiul şi credibilitatea Croaţiei”
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie
21:54 - Centrele de testare gratuită din spitale vor funcționa, de săptămâna viitoare, doar în weekend. Anunțul lui Alexandru Rafila (VIDEO)