Dana Rogoz, situație neașteptată cu fiica sa Lia: „Și, repet, mă doare”. Actrița a cerut ajutor fanilor pe rețelele de socializare

Dana Rogoz, situație neașteptată cu fiica sa Lia: „Și, repet, mă doare”. Actrița a cerut ajutor fanilor pe rețelele de socializare
Sursa: Facebook/Dana Rogoz

Dana Rogoz le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că trece printr-o perioadă dificilă și neașteptată cu fiica sa, Lia.

Micuța vrea să stea numai cu tatăl ei și o preferă mai puțin pe mama sa. Actrița a cerut sfatul fanilor săi în ceea ce o privește pe cea mică.

Lia în preferă mai mult pe tatăl ei

În luna mai a anului2020, Dana Rogoz a devenit mamă a doua oară, după ce a adus-o pe lume pe fetița sa, Lia. Micuța o pune acum în dificultate pe actriță, pentru că își dorește să stea numai cu tatăl ei, Radu.

Dana a povestit faza prin care trece fiica sa și a cerut sfatul altor părinți despre cum să gestioneze această situație cu care se confruntă.

„Trebuie să vă mărturisesc ceva. Lia trece prin etapa în care, în cea mai mare parte a timpului, îl vrea DOAR pe Radu. Și mă doare, jur. A început să dea primele semne acum vreun an, imediat după ce nu am mai alăptat-o, iar Radu a început să o adoarmă mai des, în locul meu. La momentul acela mă bucuram că reușește și el singur să preia anumite ritualuri cu ea, fără să mai fie dependentă de mine. Apoi a început să ne amuze, căci de fiecare dată când eu îi cântam ceva, mă oprea brusc și îi cerea lui Radu să continue.

Nu știu dacă mă înțelegeți, dar chiar mă străduiam să îi fiu simpatică, dansând și cântând în fața ei, apelând la toate «trucurile» de Abramburica :))) Nimic. Un simplu lălăit de-al lui Radu era ascultat cu cea mai mare admirație…”, povestește Dana Rogoz, potrivit Libertatea.

„Sunt geloasă!”

Buuun, amuzant în primă fază. Dar acum, la 2 ani jumate, eu pot să o adorm doar dacă nu e Radu acasă, altfel cere să vină și el sau să rămână doar ei doi. A ajuns până în punctul în care dacă se împiedică și cade pe stradă, iar eu sar repede și o ridic, ea să se arunce din nou, strigând: «Nuuuu, mama, tata mă ridică!». Sigur că mă îmbrățișează și mă pupă și îmi spune că mă iubește și că avem în continuare momentele noastre de drăgălit. Dar când e vorba de ales la cine să stea în brațe sau cine să o îmbrace, clar «tata».

Și, repet, mă doare. Sunt geloasă! Nu-i spun nimic, evident, dar îmi trec prin minte numai replici de genul «te-am purtat în burticăăă!!!», «ai stat la sânul meu!»… :))) Drept urmare, vă întreb pe voi, părinți de fete: etapa asta a lor de atașare/dependență de tați cum se gestionează corect? Că nu vreau să o forțez în niciun fel, evident, dar în același timp simt că și Radu are uneori nevoie disperată de ajutorul meu, pe care ea îl refuză categoric în episoadele de rebeliune specifice toddlerilor. Ce să fac? Îl trimit pe Radu în vacanță o perioadă? ”, s-a confesat Dana Rogoz fanilor săi pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe