Dani Mocanu a făcut ravagii pe TikTok. Manelistul s-a filmat în timp ce își distrugea bolidul în valoare de 200.000 de euro

Dani Mocanu a făcut ravagii pe TikTok. Manelistul s-a filmat în timp ce își distrugea bolidul în valoare de 200.000 de euro
Sursa Foto: Captură Video/ TikTok

Aflat în arest la domiciliu, Dani Mocanu este din ce în ce mai activ în mediul online. În urmă cu puțin timp, manelistul a răspuns provocărilor lui George Pian, iar ce a urmat i-a uimit pe urmăritori.

Cântărețul a organizat o serie de live-uri pe TikTok, iar în urma unei provocări a fost obligat de adversar să-și avarieze bolidul de lux în valoare de 200.000 de euro, notează cancan.ro.

Cei care au urmărit „spectacolul” au fost șocați de cele întâmplate

Cu toate că în urmă cu ceva timp îi critica pe cei care făceau același lucru, de când este arestat la domiciliu, Dani Mocanu pare că și-a mai schimbat puțin ideile.

Se pare că acesta a organizat mai multe live-uri cu provocări, avându-l pe George Pian ca rival. În urma jocurilor organizate de manelist, tot lui i-a picat o provocare care l-a costat extrem de mult. Chiar și așa, Dani Mocanu nu a dat înapoi, ci chiar pe live a arătat tuturor fanilor că își duce „pedeapsa” până la final.

Astfel, manelistul s-a filmat în timp ce își distrugea bolidul în valoare de 200.000 de euro.

Dani Mocanu a luat un ciocan și a început să își lovească singur mașina în partea din spate. Nu a fost nevoie decât de două, trei lovituri pentru ca bolidul să fie avariat serios.

Urmăriți B1TV.ro și pe