Dani Oțil, despre amintirea din copilărie care l-a influențat în alegerea meniului de la nuntă: „De aia nici la mine n-am avut cine știe ce”

Dani Oțil, despre amintirea din copilărie care l-a influențat în alegerea meniului de la nuntă: „De aia nici la mine n-am avut cine știe ce”
Foto: Facebook/ Dani Otil

Dani Oțil a mai împărtășit publicului un detaliu neștiut despre nunta lui, recunoscând faptul că, în ceea ce privește respectiva decizie, a fost influențat de ceea ce s-a întâmplat în copilăria lui.

De asemenea, și colegul lui, Răzvan Simion, a făcut o dezvăluire din perioada copilăriei.

Amintirea din copilărie care l-a influențat pe Dani Oțil în alegerea meniului de la nuntă

În ediția din această dimineață a matinalului de la Antena 1, Dani Oțil și Răzvan Simion au depănat amintiri din copilărie nespuse până acum. În cazul patronului de restaurant, a fost vorba despre momentele în care el și fratele său erau lăsați singuri acasă de către părinți, iar ceea ce aduceau la întoarcere l-a făcut pe realizatorul TV să ia o decizie în legătură cu nunta lui.

Dani Oțil a povestit cât de mult se bucura atunci când părinții nu erau prin preajmă. De cele mai multe ori, acest lucru se întâmpla când aceștia erau plecați la nunți, iar el rămânea acasă cu fratele său și avea parte de câteva ore de libertate. La întoarcere, părinții le aduceau adesea prăjituri de la nuntă, iar preparatele nu erau deloc pe placul prezentatorului, scrie Spynews.

„Nu mi-au plăcut niciodată prăjiturelele de la nuntă”

Cu această amintire din copilărie în minte, Dani nu a stat pe gânduri când a făcut nunta cu mama băiețelului său, Gabriela Prisăcariu, și a avut grijă ca această parte să fie aproape inexistentă în meniul pe care l-au oferit invitaților.

„Ce fain era când ne lăsau singuri acasă. (…) Dimineața găseam prăjiturele în frigider de la nuntă. Erau tot timpul foarte rele. Mie nu mi-au plăcut niciodată prăjiturelele de la nuntă. De aia nici la mine n-am avut cine știe ce …. dar ce tare era sentimentul. Când se închidea ușa și plecau ai tăi … nu făceai mare lucru, dar erai singur, simțeai libertatea.”, a spus Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

În cazul, lui Răzvan, aceste momente de libertate nu prea existau. Moderatorul mărturisește că bunica lui era mai mereu cu el, pentru că bunicul avea grijă s-o pună în tura a treia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo