De ce a sărit Johny Romano îmbrăcat în apă, la Splash!, emisiunea de la Antena 1

De ce a sărit Johny Romano îmbrăcat în apă, la Splash!, emisiunea de la Antena 1

Johny Romano, cântărețul devenit cunoscut cu piesa „Na Janau”, a participat şi el la Splash!, ediţia 2022, la Antena 1. Cântărețul a ales să sară îmbrăcat atât la antrenamente cât și în timpul show-ului difuzat pe 12 august 2022.

Bărbatul a zis că este motivat să sară de dorința de a nu-și dezamăgi familia. De aici, cântărețul și-a amintit de trecutul său și de munca pe care a depus-o pentru el și familie încă din adolescență.

A sărit îmbrăcat pentru că e pudic

Spre surprinderea participanţilor, Johny Romano nu a dorit să se dezbrace de tricou sau de cămașă nici la antrenamente, dar nici la filmări. Laurette a fost una dintre concurentele care și-au pus semne de întrebare.

„Sunt pudic. V-am anunțat de dinainte să ajung la Bacău. Mi-e rușine. Am și eu astea ale mele”, și-a explicat tânărul de 25 de ani decizia de a sări purtând tricou și pantaloni.

”Dar nu te dezbraci că ai așa, puțină burtică, câțiva colăcei, sau cum?! Dar foarte ciudat în comparație cu muzica pe care o cântă el”, a spus Laurette.

Connect-R a fost primul care l-a încurajat pe Johny Romano. L-a îndemnat să îi surprindă pe toți din platou și să facă tot posibilul pentru o săritură reușită. Artistul i-a urat cele mai frumoase gânduri.

Urmăriți B1TV.ro și pe