De ce Andreea Antonescu nu a divorțat, fiind însărcinată cu noul iubit: „Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e…”

De ce Andreea Antonescu nu a divorțat, fiind însărcinată cu noul iubit: „Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e…”
Foto: Instagram

Andreea Antonescu mai este căsătorită doar în acte cu tatăl fiicei sale, Traian Spak. Acum el locuiește în America, iar ea în România, de aceea vedeta este încă prinsă în mariaj, în pofida faptului că este însărcinată cu noul iubit.

De câteva luni, Andreea Antonescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de jurnalistul Victor Vrînceanu, iar în urmă cu câteva zile a dezvăluit că așteaptă un copil. Se înțelege că vedeta a participat la America Express, fiind deja însărcinată, notează Viva.

De ce Andreea Antonescu nu a divorțt până acum

De opt luni, Andreea Antonescu și-a găsit liniștea în brațele jurnalistului Victor Vrînceanu, cel căruia, de altfel, îi va dărui și primul copil. Cu mai mult de trei ani în urmă, Andreea Antonescu și Traian Spak au decis să se despartă, dar relația lor a rămas oficializată.

Cei doi nu au reușit să divorțeze, cântăreața revenind în România.

„Custodia Siennei va rămâne la mine, Sienna va merge în continuare în State, în vacanțe, alături de mine sau alături de mama.(…) Noi ne-am pus la punct tot ce era de pus la punct.

Divorțul va avea loc în România, la notar, va fi un minimum de 30 de zile, trebuie să intervină și Autoritatea Tutelară. Nu ne rămâne decât să vină și Traian în țară”, a afirmat Andreea Antonescu acum trei ani.

Situația a rămas neschimbată, chiar dacă a trecut sufficient timp.

„Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divorțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!”, a precizat vedeta.

Cum se înțelege vedeta cu fiica ei, Sienna

Sienna are aproape 12 ani, iar artista și-a dorit întotdeauna să aibă o relație de prietenie cu copilul ei. Recent, jumătatea trupei Andre a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa.

„Eu i-am dat Siennei toată libertatea din lume. A putut să iasă cu prietenii și cu colegii… dar cu mama după ea. Eu am lucrat la psihicul copilului încă de când avea o zi-două.

Era copilul acolo înfășat, în pătuțul ei și eu îi spuneam: ‘Mama ta o să fie cea mai bună prietenă a vieții tale. Tu când o să mergi în club, tu o să ai o masă rezervată într-un colț al clubului și mama ta o să fie în cealaltă parte”, a povestit Andreea Antonescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)