Decizia bizară pe care a luat-o Vlăduța Lupău, la câteva zile după nașterea fiului: „Așa au ales ei”

Decizia bizară pe care a luat-o Vlăduța Lupău, la câteva zile după nașterea fiului: Așa au ales ei
Foto: Instagram/Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată. Viața artistei s-a schimbat radical și a prins mai multe culori. Tânăra savurează fiecare clipă petrecută alături de micuțul Iair. Nici nu a trecut mult timp de la nașterea copilașului, bruneta a început să se gândească la botezul acestuia. Vlăduța a luat o decizie neașteptată.

Câți perechi de nași va avea fiul Vlăduței Lupău

Fiul Vlăduței Lupău va fi botezat de trei perechi de nași, printre care se numără Olguța Berbec, cea care a deslușit ”secretul”:

”Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei…Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel”, a mărturisit cântăreața de muzică populară Olguța Berbec, nașa Vlăduței Lupău, pentru fanatik.

Vladuța Lupău trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața fiecărei femei. Momentul pe care artista l-a așteptat cu sufletul la gură încă de acum nouă luni iată că a devenit realitate, iar ea și Adi Rus au reușit să își strângă bebelușul în brațe pentru prima dată.

Soțul solistei a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare alături de o fotografie în care își ținea fiul în primele lui clipe de viață.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru prima dată

Îndrăgita cântăreață și partenerul ei de viață au trăit cele mai intense emoții la un spital din Cluj, acolo unde Vlăduța Lupău a născut pe 6 august 2022. Artista a publicat o fotografie cu ea ținându-și în brațe fiul și le-a dezvăluit fanilor ce nume poartă micuțul.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adi Rus (@adiiirus)

Copilul a fost numit Rus Iair. S-a născut în zi de sărbătoare, având în vedere faptul că pe 6 august este o sărbătoare cu cruce roşie în calendarul creștin-ortodox, de Schimbarea la faţă a Domnului.

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru, să ai frică doar de Dumnezeu în viata asta și să te rogi Lui. Rus Iair, esti BINECUVANTAREA MEA!

PS: a fost dragoste la prima vedere @vladutalupau te iubim cel mai mult, mama eroina”, a fost mesajul lui Adi Rus.

Urmăriți B1TV.ro și pe