Dedicații de zeci mii de euro! Loredana, Adi Minune și Florin Salam au cântat pentru iubita lui Alex Bodi (video)

Dedicații de zeci mii de euro! Loredana, Adi Minune și Florin Salam au cântat pentru iubita lui Alex Bodi (video)
Foto: captura video.

Sărbătoare mare în județul Giurgiu. O nuntă cu pretenții a avut loc în localitatea Bolintin Vale. Afaceriștii și mai multe vedete de Top au chefuit la o petrecere de lux.

Alex Bodi, dedicații de mii de euro pentru Ema Uta

Printre cei mai bogați invitați fiind și Alex Bode. Acesta a făcut dedicații de zeci de mi de euro. Adrian Minune, Loredana Groza și Florin Salamul a întreținut atmosfera serii.

Evenimentul de fițe s-a desfășurat în restaurantul lui Gabi Bădălău din Bolintin Vale. Alex Bodi a venit cu o surpriză specială și a decis să-i dedice o piesă iubitei sale Ema Uta. Gestul respectiv costând zeci de mii de euro.

@officialbodialex #5pasidebine #mi#misiuneatiktok #viral #foryou #adrianminune #talent #alexbodi @adriansimionescu3 ♬ sunet original – Alex Bodi

Alex Bodi a fost căsători cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au avut o relație tumultoasă. Acum 2 ani, Blondina a stârnit groază, când a apărut pe internet o filmare cu ea, coborând din mașina fostului soț, desfigurată și abia ținându-se pe picioare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Bodi Alex (@officialbodialex)

Bianca Drăgușanu, agresată de Alex Bodi

Potrivit cancan.ro, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi avut loc o ceartă, care ar fi degenerat.Blondina ar fi fost bătută cu bestialitate de iubitul cu care abia s-a împăcat, iar episodul de coșmar ar fi durat cinci ore.

Diva a coborât cu mare greutate din bolidul de lux al afaceristul, însă abia putea să pășească, avea fața umflată și un ochi vânăt. Imediat ce ar fi observat că este privit, Alex Bodi a încercat să mai salveze aparențele în ciuda stării în care se afla vedeta și s-a arătat extrem de grijuliu, tinând-o de braț și ajutând-o să intre în casă.

Urmăriți B1TV.ro și pe