Delia a anunțat că e însărcinată la iUmor, la Antena 1

Delia a anunțat că e însărcinată la iUmor, la Antena 1
Foto: Facebook @ Delia Matache

Delia Matache, apreciata artistă în vârstă de 39 de ani, și-a șocat colegii la filmările pentru emisiunea iUmor, anunțându-i că ar fi însărcinată, transmite Cancan.ro.

Delia este pusă pe glume mai mereu, iar de această dată a vrut să își „șocheze” colegii de emisiune cu vestea că ar fi însărcinată.

View this post on Instagram

A post shared by Delia (@delia)

Delia, la iUmor: „Sunt însărcinată”

„Sunt însărcinată!”, le-a spus Delia colegilor săi de la iUmor. Mihai Bendeac n-a stat prea mult pe gânduri: „Ești însărcinată?”. Delia a continuat: „Am un bebe”, moment în care își pune mâinile în jurul burții și zâmbește. În replică, Mihai Bendeac a zis: „Adică Matache nu o să mai fie Matache”. Şerban Copoţ l-a completat pe actor: „(Ma)Matache”.

View this post on Instagram

A post shared by Delia (@delia)

Delia nu are copii, iar mama sa spune că artista s-a și săturat să fie întrebată când va face un copil.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, dezvăluia Gina Matache la Antena Stars, la emisiunea „Răi da’ Buni”, în februarie 2017.

View this post on Instagram

A post shared by Delia (@delia)

Delia este una dintre cele mai solicitate artiste din România și cere 10.000 de euro pentru o oră de cântat. Există show-uri pentru care cere 15.000 de euro, cum a fost cazul celui organizat acum doi ani pentru Zilele municipiului Câmpia Turzii. Cel mai mic preț este 3.900 de euro, însă asta înseamnă o reprezentație de un sfert de oră. Tariful începe de la 19.000 de euro în cazul nunților și private. De asemenea, Delia are în portofoliu și un spectacol pentru care solicită 90.000 de euro, fiind considerată una dintre cele mai bogate artiste din showbizul românesc.

Delia i-a învrăjbit pe jurații de la X Factor, sezonul 10

Considerată una dintre cele mai bogate vedete din showbizul românesc, Delia spune că Ștefan Bănică ese cel care încasează cel mai mare salariu de la X Factor. Ea a abordat subiectul în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

„Ștefan ia cei mai mulți bani. Dani are boala lui Bendeac, se pare, că și ăla e ”fiert”. Mereu mă întreabă cât am dat pe asta, cât am dat pe aia. I-am zis să nu mai fie așa superficial, că poate avea o surpriză. Nu toate lucrurile mele sunt scumpe”, a spus Delia.

Ea susține că a fost obligată de producători să fie mai elegantă.

„Am fost obligată prin presiuni din partea producătorilor să fiu un pic elegantă, adică să nu vin în pijamale. Eu în rochie nu sunt același om, dacă ceva nu merge bine la emisiune, este pentru că a trebuit să mă îmbrac în rochie”, a adăugat Delia.

Urmăriți B1TV.ro și pe