Delia critică dur ultimul sezon din Asia Express. De ce nu ar participa niciodată la emisiune: Am văzut lucruri de care mi-ar fi rușine (GALERIE FOTO)

Foto: Facebook / Delia

Delia a fost recent dacă ar merge la Asia Express, în condițiile în care este o femeie care iubește vacanțele, dar și experiențele extreme, iar dacă ar dori să ia această decizie, ce reacție ar avea soțul ei, Răzvan Munteanu, care îi este și impresar.

Jurata de la X-Factor a recunoscut că nu ar participa niciodată la Asia Express, mai ales după lucrurile pe care le-ar fi văzut în ultimul sezon. Cântăreața spune că i-ar fi rușine să facă niște gesturi pe care le-ar fi văzut la foștii concurenți, dar în trecut era tentantă să încerce experiența cursei din Asia. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Delia aduce critici dure la Adresa Asia Express

În podcastul lui Codin Maticiuc, Delia a discutat despre relația profesională cu soțul și impresarul ei, Răzvan Munteanu. Anghel Damian a întrebat-o dacă au existat decizii pe care ea și-ar fi dorit să le ia, iar Răzvan ar fi refuzat, iar un exemplu a fost participarea la show-ul Asia Express.

View this post on Instagram

A post shared by Delia (@delia)

Delia a recunoscut că Răzvan nu ar merge niciodată la o astfel de emisiune, însă ea și-ar fi dorit să participe, până când a văzut ultimul sezon, care a dezamăgit-o profund.

„Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă- fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău…un greench absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a spus Delia, La Mijloc.

De ce ar refuza să participe la Asia Express

Vedeta a descris cu lux de amănunte scenele care i-au schimbat părerea despre Asia Express. Delia spune că a văzut o serie de cadre în care s-au petrecut lucruri de care ei personal i-ar fi rușine și spune că momentele au fost ciudate inclusiv când le-a privit pe sticlă.

Eu nu vrea să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu Răzvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori.

În schimb, mi-ar fi foarte frică în Africa de câini. Am o frică mare de câini, după ce m-au mușcat doi”, a mai spus Delia, în podcastul lui Codin Maticiuc.

View this post on Instagram

A post shared by Delia (@delia)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:54 - Premierul Estoniei: O pace negociată prost pentru Ucraina e o pace proastă pentru noi toţi. Concesiile făcute agresorului duc la războaie. Am făcut greșeala asta deja de trei ori
18:48 - Ministerul rus al Apărării susține că portul Mariupol a fost complet deminat. Peste 12.000 de obiecte explozive și arme au fost găsite
18:40 - România oferă motorină, benzină și păcură pentru Republica Moldova din rezerva de stat: „Este un ajutor care va consolida, va creşte securitatea energetică”
18:21 - Rusia trece la un sistem de educație „de interes național”. Ministrul rus al Învățământului Superior: „Viitorul aparține propriului nostru sistem de educație unic”
18:17 - Vladimir Putin a vizitat pentru prima dată soldați ruși răniți în războiul din Ucraina (VIDEO)
18:17 - Suedia nu finanţează și nu înarmează organizaţii teroriste. Premierul Magdalena Andersson, răspuns la acuzațiile Turciei
18:02 - Cristian Bușoi: OMS și UE trebuie să-și consolideze coordonarea. Lecțiile învățate în pandemie să fie transformate în reguli și soluții de acțiune pentru viitor
17:53 - Şefa Comisiei Europene „nu se aşteaptă” ca ţările europene să ajungă la un acord privind embargoul asupra petrolului rusesc
17:41 - Judecătorul Cristi Danileț a fost exclus pentru a doua oară de CSM din magistratură
17:39 - Tot mai mulți profesori vor grevă generală. Simion Hăncescu (FSLI): E ridicol ce se întâmplă… Luptăm pentru vreo 200 de lei în plus la salariu (VIDEO)