Cine este primul participant Asia Express 2022? Identitatea lui a fost dezvăluită

Cine este primul participant Asia Express 2022? Identitatea lui a fost dezvăluită
Asia Express 2021 sezonul 4 s-a încheiat. Finala spectaculoasă de la Antena 1 s-a dat între echipa Mihai Petre și Elwira vs. Cuza și Emi / Foto: Instagram / Cuza.nt

Chiar dacă sezonul 4 al emisiunii Asia Express s-a încheiat, producătorii deja și-au făcut planuri pentru sezonul din 2022. Conform informațiilor Cancan, după ce a părăsit emisiunea Xtra Night Show, un nou concurent va ajunge pe platoul celor de la Antena.

Noul concurent al emisiunii de la Antena 1 ar fi Cătălin Bordea, comediant și fost partener a lui Dan Capatos în emisiunea Xtra Night Show. Inițial, se preconiza că Bordea va ajunge la concurență, în emisiunea Survivor, dar acesta a decis să rămână tot la televiziunea unde a stat peste 9 ani.

Citește și Vera Wang arată uluitor la 72 de ani. Designerul folosește remedii ciudate.

Bordea, noul concurent de la Asia Express

Emisiunea Asia Express l-a încântat enorm de mult pe Cătălin Bordea. Într-un final, Bordea nu s-a dus la Survivor, ci a rămas la Asia Express. Conform zvonurilor, Bordea și-a găsit deja și partener pentru concursul televizat. Acesta urmează să-l aibă alături pe Micutzu – Cosmin Nedelcu, comediat și vedetă de televiziune.

Sezonul al patrulea al emisiunii s-a încheiat cu cei doi câștigători: Mihai Petre și Elwira. Aceștia au câștigat Asia Express sezonul patru și s-au bucurat astfel de laudele fanilor, dar și de aprecierea celor două fetițe pe care le au împreună. Deși pe Drumul Împăraților au existat numeroase momente tensionate, iar fanii s-ar fi gândit că vor divorța, cei doi soți se bucură în continuare de momente romantice și pline de pasiune.

Cine va prezenta următorul sezon?

Cel de al patrulea sezon al emisiunii a fost prezentat de către Irina Fodor, după ce Gina Pistol a intrat în concediu de maternitate.

Totuși, se zvonește că partenera lui Smiley a declarat că aceasta se va întoarce pe platourile studioului de filmare, urmând să o înlocuiască pe Fodor, o prezență importantă și foarte apreciată de fanii emisiunii televizate.

Printre zvonuri se află și Elwira Petre, câștigătoarea sezonului al patrulea, soția lui Mihai Petre. După ce a participat la emisiunea de pe Antena 1, aceasta s-a bucurat de o apreciere imensă din partea fanilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe