De ce au participat, de fapt, Mihai Petre și Elwira la Asia Express. Motivul pentru care au intrat în sezonul 4 de la Antena 1

De ce au participat, de fapt, Mihai Petre și Elwira la Asia Express. Motivul pentru care au intrat în sezonul 4 de la Antena 1 / Foto: Facebook / Elwira Petre

Mihai Petre și soția sa, Elwira sunt câștigătorii Asia Express sezonul 4. Cei doi au pornit în cursa de pe Drumul Împăraților cu un motiv, ce s-a aflat imediat ce au ieșit învingători în marea finală de la Antena 1. Se pare că cei doi soți au fost determinați de cineva să intre în competiție.

Cei doi soți se pare că au avut un motiv extrem de special pentru care au intrat în cursa Asia Express. Premiul cel mare, de 30.000 de euro nu a fost deloc un factor decisiv, ci familia a stat la baza participării lor în concursul de la Antena 1. Mai multe imagini cu soții Petre în Asia Express, descoperiți în Galeria Foto de AICI!

De ce au participat, de fapt, Mihai Petre și Elwira la Asia Express sezonul 4

Mihai Petre și Elwira au intrat în cursa Asia Express în vara acestui an. Cuplul a parcurs cu ambiție și strictețe fiecare probă și au reușit să depășească cu brio fiecare provocare de pe Drumul Împăraților. Cei doi soți au reușit să câștige cele mai multe amulete din concurs, iar în data de 28 noiembrie au câștigat și marea finală.

Citiți și: Drama neștiută a Aspirinei din Las Fierbinți. Vedeta de la Pro TV a dus „lupte grele” ca să scape de nuntă

Premiul cel mare, oferit la Antena 1 a fost de 30.000 de euro, însă nu banii au fost motivul care i-a adus pe cei doi în competiție. Familia și mai exact cele două fete ale coregrafilor sunt mari fani Asia Express, iar pentru ele, familia Petre a decis să participe la concursul de la Antena 1.

Astfel, toată munca de pe Drumul Împăraților, dar și victoria din finală și marele premiu au fost dedicate de cuplul Mihai și Elwira celor două fetițe pe care soții le au împreună.

Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii.

Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru @elwirapetreofficial această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră (…) Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, a scris Mihai Petre pe Instagram, după finala Asia Express sezonul 4.

Citiți și: Maia Morgenstern a trecut prin clipe teribile: „A fost complicat, am fost și agresată la propriu, și fizic, și scuipată, și zgâriată”

În mai multe rânduri, vedeta de la Antena 1 a declarat că nu banii au fost motivația pe parcursul competiției, ci gândul că fetele lor îi așteaptă acasă. Mai mult decât atât, atât Mihai cât și Elwira au explicat de mai multe ori că ele sunt cele care le dau energie și mai ales cele care îi ajută să depășească toată momentele grele din Asia Express.

Mihai Petre și Elwira, câștigătorii Asia Express sezonul 4

Mihai Petre și Elwira sunt câștigătorii Asia Express sezonul 4. Soții Petre s-au întrecut, în marea finală, cu Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, iar coregrafii au fost cei care au ajuns primii la Irina Fodor.

Astfel, cuplul format din Mihai Petre și Elwira s-a bucurat de titlul de câștigători, dar și de marele premiu, în valoare de 30.000 de euro, pe care l-au dedicat fiicelor lor.

Atât va spun- visați și luptați. Niciodată nu va lăsați! Fetele noastre, Ari și Catinca ne surprind și ne fac mândri în fiecare zi, cu fiecare gest. Faptul că am venit acasă cu titlul de câștigători Asia Express ne-a bucurat peste măsură pentru că așa am reușit să le facem mândre de noi, iar asta cred că e cea mai mare bucurie a unui părinte.

Citiți și: Lady Panda și-a dat masca jos. Horia Brenciu: „Ești una dintre cele mai frumoase voci din țara asta”

Și pentru ca Vise nu se împlinesc fără oameni: Mihai, mulțumesc ca m-ai ocrotit și ai avut grija de mine”, a scris și Elwira pe Instagram, imediat ce s-a difuzat marea finală.

Ce vor face cu banii de la Asia Express

Mihai Petre și Elwira au povestit, în trecut, că nu sunt hotărâți și nu știu ce vor sa facă cu banii de la Asia Express. La acel moment nu se știa că ei sunt concurenții ce au ajuns primii în marea finală și au câștigat.

Soții Petre au menționat, în urmă cu câteva săptămâni, că nu erau hotărâți ce vor face cu venitul din emisiune și că participarea lor nu s-a datorat marelui premiu. Concurenții au încercat să dea tot ce aveau mai bun pentru a le oferi un bun exemplu fiicelor lor, iar acest lucru se pare că s-a realizat pe deplin, în marea finală de pe Drumul Împăraților.

Ultima oră
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj
13:38 - Marcel Ciolacu, întrebat despre schimbarea conducerii ANRE: Mie nu mi-a solicitat cineva acest lucru. Nu știu dacă ANRE trebuie să urmărească facturi (VIDEO)