Delia renunță la TV. Motivul pentru care vedeta se retrage din lumina reflectoarelor: „Îmi dau demisia”

Delia renunță la TV. Motivul pentru care vedeta se retrage din lumina reflectoarelor: Îmi dau demisia
Foto: caprtura video.

Anunțul zilei vine de la cântăreața Delia. Vedeta renunță la rolul de jurat și nu va mai apărea în cadrul celebrului show. Se pare că interpreta se confruntă cu probleme de sănătate și nu mai vrea să facă parte de echipa emisiunii umoristice. Interpreta a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare pe rețelele de socializare.

Delia Matache renunță la TV

Delia Matache are probleme la nivelul coloanei vertebrale. Interpreta crede că statul prea mult în poziții incorecte, în timpul filmărilor, i-a provocat dureri de spate.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Delia (@delia)

”Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și ani de emisiuni. Ce minunată e viața, îmi dau demisia!

Da, nu o să mai stau jos, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos”, a dezvăluit Delia, pe Instagram.

Celebra manea, „reinventată” de interpreta Delia

Cântăreața Delia a anunțat de curând lansarea unei noi piese și speră ca aceasta va deveni hitul acestei veri. Melodia OTZL GLTZ a intrat deja în top 10 pe Youtube, însă, spre surprinderea fanilor, nu este altceva decât un cover. Delia pretinde că a transformat o manea într-o piesă rock.

Artista a copiat pur și simplu o melodie mai veche, “Maneaua Oțelului Galați”. Micile diferențe care apar vizează compoziția instrumentală. Mai exact, câteva sunete de tobe care în varianta originală nu se aud.

Urmăriți B1TV.ro și pe