Dezvăluiri cutremurătoare de la o renumită actriță. Ce a fost nevoită să îndure la filmările pentru un serial de comedie de la Pro TV: „Nu ai cum să uiți foametea, frigul”

Dezvăluiri cutremurătoare de la o renumită actriță. Ce a fost nevoită să îndure la filmările pentru un serial de comedie de la Pro TV: „Nu ai cum să uiți foametea, frigul”
Foto simbol: Pixabay

O vedetă de la Pro TV a oferit detalii mai puțin cunoscute din cariera sa. Este vorba despre Tilly Niculae, celebra actriță din serialul de comedie „La Bloc”, care vorbit despre momentele ceva mai dificile pe care le-a întâmpinat în vremea filmărilor, transmite Impact.ro.

Tilly Niculae, dezvăluiri cutremurătoare din perioada filmărilor pentru serialul „La Bloc” de la Pro TV

„La Bloc” a fost un serial de comedie de succes și a fost difuzat pe Pro TV între anii 2002 și 2007. Una dintre actrițe a fost Tilly Niculae, care a interpretat rolul Roxanei. Recent, frumoasa vedetă a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut în acea perioadă.

Citiți și: Andreea Esca, în conflict cu Mihai Petre?! Ce i-a transmis știrista chiar în noaptea de Revelion. Pavel Bartoș a fost părtaș

Tilly Niculae spune că s-a confruntat cu multe probleme în timpul filmărilor. Ea susține că a îndurat foamea și frigul de pe platourile de filmare.

„Nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele în care veneam la platou. Țin minte că venea Laura să mă ia, eu eram varză. Radu Dragomir țipa la mine, nu pot să îi zic soțul Danei, pentru că eram cu șervețele. Aveam un talent fantastic de a răci”, a dezvăluit Tily Niculae, în emisiunea „La Măruță”.

Actrița susține că nu avea timp nici măcar să mănânce sau să se ducă la toaletă.

„Nu aveai timp să mănânci, nu aveai timp să te duci la baie, aveam un fel de mici crize. Eu vorbeam pentru mine. Băi, ție ți se părea normal? Eu nu ajungeam la facultate. Se tot schimba programul, de 3 ori nu am putut să ajung la examenul auto. Erau sacrificii, să nu ne aducem aminte. Nu e vorba de optimism, e vorba de realitate.

Acum am niște contracte beton, nu se mai schimbă niciun program. Eu nu pot să duc așa ceva. Pe mine m-a marcat, Laura era mai mare. Eu nu m-am întâlnit cu colegii mei niciodată. Eu eram de vârstă cu Dana, dar ea a început altfel. Ea începuse de mică, era o normalitate. Pe mine m-au luat de băncile liceului. Te-ai băgat în ceva ce nu știai în ce te bagi. Cu siguranță au fost lucruri mai bune decât rele”, a mai povestit Tily Niculae.

Urmăriți B1TV.ro și pe