Andreea Esca, în conflict cu Mihai Petre?! Ce i-a transmis știrista chiar în noaptea de Revelion. Pavel Bartoș a fost părtaș

Andreea Esca, în conflict cu Mihai Petre?! Ce i-a transmis știrista chiar în noaptea de Revelion. Pavel Bartoș a fost părtaș / Foto: Instagram / Andreea Esca

Andreea Esca a organizat un Revelion de zile mari, la care au fost invitați și Smiley, Cabral și Pavel Bartoș, alături de soțiilor lor. În timpul petrecerii, Andreea Esca și Pavel Bartoș au trimis câteva săgeți spre fostul lor coleg, Mihai Petre, cel care acum este una dintre vedetele de la Antena 1, după ce a participat la Asia Express.

Timp de mai bine de un deceniu Mihai Petre a apărut la Pro TV ca jurat în mai multe proiecte de televiziune, precum „Dansez pentru tine” sau „Românii au talent”. Mai multe imagini, descoperiți în galeria foto de AICI!

Andreea Esca, în conflict cu Mihai Petre?!

Având în vedere că multă vreme au fost colegi de trust, Andreea Esca și Pavel Bartoș i-au transmis un mesaj coregrafului, chiar în noaptea dintre ani. Prezentatorul de la Românii au talent și știrista au refăcut pașii de dans marca Mihai Petre, într-un video pe Instagram, în care i-au dat și tag, scrie Click.ro.

Acțiunea lor s-a petrecut chiar în noaptea în care Pro TV a depășit Antena 1 la programul de Revelion. Pavel Bartoș i-a făcut un semn de „sâc” coregrafului, care face parte acum din echipa de la Antena 1.

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Andreea Esca, Revelion de poveste în stilul anilor `80

Andreea Esca, Cabral și Andreea Ibacka, Pavel Bartoș și soția, dar și Smiley și Gina Pistol s-au numărat printre invitații știristei de la Pro TV.

Salata Boeuf, chiftelele, murăturile și preparatele realizate de către fiecare invitat nu au lipsit de masa de Revelion din casa de vacanță a Andreei Esca.

Urmăriți B1TV.ro și pe