Diana Enache, fiica solistului Adrian Enache: ”Nu de puține ori sunt întrebată dacă sunt nevastă-sa, ceea ce mă enervează la culme!”

Diana Enache, fiica solistului Adrian Enache: ”Nu de puține ori sunt întrebată dacă sunt nevastă-sa, ceea ce mă enervează la culme!”
Diana Enache, fiica solistului Adrian Enache: ”Nu de puține ori sunt întrebată dacă sunt nevastă-sa, ceea ce mă enervează la culme!”, sursă foto: Instagram Diana Enache

Au cântat împreună și în America. Românii din diaspora l-au felicitat pe Adrian: ”Vai, dar ce bine arată soția, ce ne bucurăm că ați venit cu ea!”

Diana Enache consideră că este Adrian Enache jr, varianta feminină

Vestitul solist Adrian Enache (56 de ani) e tare mândru de fiica lui, Diana Enache (25 de ani), care i-a moștenit talentul artistic. Au mare succes în duet, atât pe Litoral, la spectacolele de la teatrele de vară, cât și la nunți, în întreaga țară.

View this post on Instagram

A post shared by Enache Diana (@enachediana)

Au cântat și în America, în turneul susținut la începutul acestui an, au fost primiți cu brațele deschise. Numai că, peste Ocean, au fost considerați soț și soție, nicidecum tată și fiică.

Diana a vorbit, într-un interviul exclusiv pentru Ego.ro, despre confuzie: „Pot să zic că sunt Adrian Enache jr, varianta feminină, ne înțelegem foarte bine, e ca fratele meu mai mare, este un exemplu pentru mine. Mulți mă întreabă: Taică-tu câți ani are? 56? Hai, măi, fugi de aici!.

Nu de puține ori sunt întrebată dacă sunt nevastă-sa, ceea ce mă enervează la culme. Chiar și în turneul din ianuarie, din America, la fiecare show îi spuneau: ”Vai, dar ce bine arată soția, ce ne bucurăm că ați venit cu ea!”. Iar eu îi întrebam: ”Arăt eu prea bătrână sau el prea tânăr, ca să-mi dau seama la cine e problema”.

Urmăriți B1TV.ro și pe