După arestarea fraților Tate, Elon Musk a scris că n-a fost în România de Halloween și că nici nu-l cunoaște pe Andrew Tate

După arestarea fraților Tate, Elon Musk a scris că n-a fost în România de Halloween și că nici nu-l cunoaște pe Andrew Tate
După arestarea fraților Tate, Elon Musk a scris că n-a fost în România de Halloween și că nici nu-l cunoaște pe Andrew Tate, sursă foto: captură YT

Miliardarul Elon Musk a scris sâmbătă, într-o postare pe Twitter, că nu a fost în România de Halloween şi că nici nu îl cunoaşte pe controversatul Andrew Tate, influencerul britanic care a fost arestat de DIICOT pentru trafic de persoane şi viol.

Elon Musk spune că nu l-a întâlnit niciodată pe Andrew Tate şi nici nu a fost la „acea petrecere de Halloween în România”

Şeful Tesla face aceste precizări răspunzând la tweet-ul unui influencer pro-Trump, Ian Miles Cheong, care sugerase că Elon Musk ar fi fost în România la petreceri date de Andrew Tate.

„Oamenii de rând care nu au auzit niciodată de Andrew Tate, cred că el este proprietarul Rumble şi că Elon Musk a fost la una dintre petrecerile sale sexuale, dacă ar fi să dăm crezare acelui tweet viral stupid pe care jurnaliştii (!!!) l-au redistribuit, şi faptului că o cutie de pizza i-a venit de hac. Dezinformarea este un lucru rău, oameni buni”, a scris Ian Miles Cheong.

Elon Musk răspunde la acest tweet şi spune că din câte ştie, nu l-a întâlnit niciodată pe Andrew Tate şi nici nu a fost la „acea petrecere de Halloween în România”.

„Din câte știu, nu l-am întâlnit niciodată (n.r. pe Andrew Tate) și nici nu am fost la acea petrecere de Halloween din România”, a scris miliardarul.

În weekendul de Halloween mai multe publicaţii din România au anunţat că miliardarul Elon Musk ar veni la Castelul Bran pentru o petrecere.

Urmăriți B1TV.ro și pe