Dwayne Johnson își face nevoile într-o sticlă, când trage de fiare. „The Rock” a oferit explicația (VIDEO)

Dwayne Johnson își face nevoile într-o sticlă, când trage de fiare. „The Rock a oferit explicația (VIDEO)
Dwayne Johnson / Foto: @TheRock (Instagram)

Dwayne Johnson este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood și totodată, una dintre cei mai urmărite persoane publice pe internet, de împătimiții fitness-ului și culturismului. Fostul star din wrestling are un obicei atipic în sală, explicat într-un interviu pentru Esquire.

De ce urinează Dwayne Johnson în sticlă, în timpul antrenamentelor din sala de fitness

Celebrul actor urinează în sticle de plastic în timpul antrenamentelor. Nu se deplasează la baie de cele mai multe ori, pentru că nu are unde. Sălile în care-și sculptează trupul sunt, de regulă, „oldschool”.

„Urinez în sticle, este adevărat, dar stați să vă explic. Toată lumea se întreabă cum se poate așa ceva. Nu este vorba despre o sticlă pe care am cumpărat-o special pentru apă, pe care apoi o speli, după ce o folosești, ci sticle pe care nu le folosesc.

De regulă, sălile în care mă antrenez nu au baie, pentru că sunt ca un paradis al fiarelor. Nu există baie, ci doar transpirație și murdărie.

De regulă sunt destul de hidratat și trebuie să merg la baie destul de mult, chiar la fiecare antrenament, așa că desfac sticla”, a declarat „The Rock”, într-un interviu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene