Dwayne „The Rock” Johnson și familia sa, infectați cu coronavirus / „ Au fost cele mai dificile și mai provocatoare momente” (VIDEO)

Dwayne „The Rock” Johnson și familia sa, infectați cu coronavirus / „ Au fost cele mai dificile și mai provocatoare momente” (VIDEO)
sursa Foto: IMDb

Cel mai bogat actor de la Hollywood, Dwayne „The Rock” Johnson, a anunțat, prin intermediul unui videoclip postat pe internet, că el și familia sa s-au vindecat recent de coronavirus, povestind puțin despre încercarea grea prin care a trecut.

Dwayne „The Rock” Johnson și familia sa, infectați cu coronavirus

Actorul în vârstă de 48 de ani, fost jucător de fotbal american și wrestler profesionist, a anunțat că el, soția și cele două fiice au fostdiagnosticați cu coronavirus, în urmă cu trei săptămâni, însă s-au vindecat între timp.

„Vă spun sincer că au fost cele mai dificile și mai provocatoare momente pe care a trebuit să le îndurăm ca familie. Inclusiv în ceea ce mă privește – și am trecut prin numeroase provocări în trecut.

Sunt însă fericit să vă spun că toată familia suntem acum bine. Gata. Suntem de cealaltă parte a bolii, nu mai suntem contagioși și cu toții suntem – slavă Domnului – sănătoși”, a declarat „The Rock”, sfătuindu-I pe oameni să fie precauți.

Dwayne Johnson, cel mai bine plătit actor de la Hollywood

Dwayne Johnsona fost desemnat cel mai bine plătit actor de la Hollywood, potrivitrevistei Forbes. Vedeta primește acest titlu pentru al doilea an consecutiv.

Actorul a reușit să câștige de la 1 iunie 2019 și pănă pe 1 iulie 2020 nici mai mult, nici mai puțin de 87,5 milioane de dolari. Numai pentru thrillerul Red Notice,Dwayne Johnsona încasat 23,5 milioane de dolari.

Nu doar din actorie s-a alesDwayne Johnsoncu sumele acestea. Actorul are o linie de îmbrăcăminte de fitness, numită Project Rock.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene