El este noul iubit al Ioanei Ginghină. Cum arată bărbatul misterios din viaţa actriţei „”Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită!” (FOTO)

Foto: Ioana Ginghină / Facebook

Ioana Ginghină a ieşit la plimbare alături de noul iubit. Celebra actriţa şi misteriosul bărbat din viaţa ei împarte aceleaşi pasiuni, iar ei i se poate citi fericirea pe chip.

Celebra actriţă a fost surprinsă alături de noul iubit de către paparazzi Cancan.ro. Vedeta şi bărbatul care o face acum fericită au fost împreună la cumpărături.
Cei doi nu au făcut orice fel de achiziţii, ci unele care demonstrează că împart pasiunea pentru grădinărit, relatează Cancan.ro. Actriţa şi noul iubit au fost surprinşi într-un magazin de bricolaj, de unde au cumpărat mai multe accesorii pentru întreţinerea casei.

Ioana Ginghină a recunoscut chiar în timpul unei emisiuni că acum este fericită şi iubeşte din nou. Vedeta nu a dat mai multe detalii despre bărbatul din viaţa ei. ”Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. (…) Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică OK, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. OK, mă despart.(…) Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra. Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a declarat Ioana Ginghină într-o emisiune TV, potrivit Cancan.ro.

Ultima oră
10:13 - Israelul își închide granițele din cauza variantei Omicron. Se ia în calcul administrarea celei de-a patra doză de vaccin
09:44 - Incident la metroul din București. Circulația garniturilor este perturbată
09:32 - Eduard Novak: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare ar putea fi repatriați cu o aeronavă specială, pusă la dispoziție de autoritățile din România (VIDEO) 
08:54 - Aglomerație la Târgurile de Crăciun. Autoritățile impun primele restricții (VIDEO)
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane