Este sau nu Lora însărcinată? Cătălin Măruță, către iubitul artistei: „Felicitări, că o să fii tată. Mi-a zis…”

Este sau nu Lora însărcinată? Cătălin Măruță, către iubitul artistei: „Felicitări, că o să fii tată. Mi-a zis...”
sursa Foto: Instagram

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au rămas blocați în Bali. Cei doi erau în vacanță în perioada în care a izbucnit pandemia de coronavirus, lucru care a făcut imposibilă întoarcerea acestora în țară. Cuplul a intrat în direct în emisiunea „La Măruță”, de pe Pro TV, moderată de Cătălin Măruță. Cu acest prilej, au vorbit despre aventurile lor de pe insulă, dar ceea ce i-a uimit pe telespectatori a fost faptul că Măruță l-a felicitat pe Ionuț Ghenu că va fi părinte.

Este sau nu Lora însărcinată?

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță. La un moment dat, moderatorul emisiunii l-a felicitat pe iubitul Lorei pentru că urmează să fie părinte, potrivit unica.ro.

„Felicitări, că o să fii tată. Mi-a zis Lora”, a afirmat c.

Cu toate acestea, Lora a încercat să schimbe subiectul și să ducă discuția într-o altă direcție. Nu a durat mult și în platou și-a făcut apariția Iulia Albu, care i-a felicitat și ea pe cei doi îndrăgostiți. În acel moment, Cătălin Măruță a declarat că a fost o glumă, rezultând în cele din urmă faptul că Lora nu este însărcinată.

„Apropo, am auzit că este Lora însărcinată?”, a întrebat Iulia Albu.

„Nu, mă, am glumit noi pe aici. Tu chiar crezi tot ce auzi la televizor?”, i-a răspuns Cătălin Măruță.

Lora și Ionuț Ghenu trebuiau să revină în țară pe 1 iulie, însă zborul lor a fost din nou amânat. Cei doi ar urma să se întoarcă în România pe data de 7 iulie.

Lora are bilete de avion, dar nu se poate întoarce în România

Vedea a povestit pentru „Vorbește Lumea” că deocamdată compania aeriană care operează zborul prin care urma să revină în țară a anulat fiecare cursă, iar banii o condiționează să aștepte reprogramarea acestuia. Blondina a explicat că a investit o sumă mare în biletele de avion, sumă pe care ar pierde-o dacă ar alege o rută operată de către o altă companie.

„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă”, a povestit Lora.

„Sunt foarte creativă, fac tot felul de lucruri, sunt fericită, este minunat. La început am trecut printr-un roller coaster emoțional, eram panicată că nu aveam control, nu știam ce se va întâmpla. Acum realizez că mi-a prins foarte bine obligația aceasta pe care mi-a dat-o viața, de a sta izolată într-un astfel de loc. Am avut timp să mă ocup de mine, nu mai am starea aceea negativă dată de stres și alergătura continuă. Toți cei cu care vorbesc la telefon îmi spun că acum sunt cea mai bună versiune a mea”, a mărturisit Lora.