Fiul artistei Sinéad O’Connor s-a sinucis. Tânărul de 17 ani era dat dispărut de joi

Fiul artistei Sinéad O’Connor s-a sinucis. Tânărul de 17 ani era dat dispărut de joi
Foto: Hepta - Zuma Press / Alessandro Bosio

Fiul cântăreței irlandeze Sinéad O’Connor s-a sinucis. Adolescentul, în vârstă de 17 ani, fusese dat dispărut joi. Vestea morții sale a fost confirmată de poliția irlandeză.

Fiul cântăreței Sinéad O’Connor s-a sinucis

O’Connor a scris, pe Twitter, că fiul ei a decis „să-și încheie lupta pe Pământ” și că nimeni nu ar trebui să-i ia exemplul.

„Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să-și încheie lupta pe Pământ și e acum cu Dumnezeu. Odihnească-se în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu, te iubesc tare mult! Să fii în pace”, a scris artista.

Citește și: Acuzații grave în trio-ul Andreea Bălan, Goerge Burcea și Viviana Sposub: Să spună că în doi ani nu a plătit pensie alimentară! Nu le-a luat nimic de Crăciun

Adolescentul a fost dat dispărut joi, iar poliția îl căuta, notează The Guardian. În tot acest timp, mama sa a făcut mai multe apeluri pe rețelele sociale ca acesta să se întoarcă acasă.

În 2015, Sinead O’Connor a anunțat că se sinucide

În 2015, artista irlandeză a scris pe Facebook că a luat o ”supradoză” de droguri sau de medicamente. Ea s-a plâns atunci că nu mai poate lua legătura cu familia din cauza unui ”oribil lanț de trădări”.

„Nu există alt mod de a obține respect. Nu sunt la mine acasă, sunt într-un hotel, undeva în Irlanda, sub un alt nume. Dacă nu aș fi publicat asta, copiii mei și familia nici nu ar fi știut. Aș putea fi moartă de mai multe săptămâni fără ca ei să știe”, a scris cântăreața, la acea vreme.

Ulterior, poliția a transmis că Sinead O’Connor a fost „localizată în condiții de siguranță” și că primește îngrijiri medicale.

În 2018, artista a anunțat că s-a convertit la islam.