Cum se simte fiul lui Ion Dolănescu după ce s-a vaccinat de 5 ori anti-Covid, cu 3 seruri diferite

Cum se simte fiul lui Ion Dolănescu după ce s-a vaccinat de 5 ori anti-Covid, cu 3 seruri diferite
Ion Dolănescu

Frica de COVID, condiționările impuse de guverne, dar și dorința de a dovedi „că nu se întâmplă nimic negativ de la vaccinare” au determinat unii cetățeni să recurgă la măsuri extreme. Printre aceștia, fiul cel mic al celebrului cântăreț de muzică populară, Ion Dolănescu.

Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica din 2018, a explicat cum de a hotărât să se vaccineze anti-COVID-19 de atât de multe ori. Fiul celebrului artist și-a făcut 5 doze în 12 luni.

„Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica.

Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani”, a declarat Dolănescu, pentru Click.

Dragoș Dolănescu s-a declarat împotriva vaccinării obligatorii anti-COVID-19.

Dragoș Dolănescu

Aprobarea vaccinului Pfizer în SUA, secretizată timp de 76 de ani

Problema lipsei de transparență în cazul serurilor anti-COVID-19 continuă. Un tribunal federal din Texas a solicitat administrației SUA să publice datele de aprobare pentru vaccinul Pfizer, în termen de opt luni. Astfel, instanța americană a respins intenția FDA de a tergiversa secretizarea, timp de 76 de ani.

Mai mult, și în Germania și Europa s-a lansat o dispută cu privire la transparența procesului de aprobare pentru vaccinurile anti-COVID-19. Comisia UE refuză să informeze în mod transparent și public, cu privire la negocierile prin mesagerie scurtă dintre președinta Comisiei, Ursula von der Leyen, și șeful Pfizer.

La finalul anului trecut, europarlamentarul Cristian Terheș (PNȚCD) și deputatul George Simion (AUR) au prezentat contractele Comisiei Europene cu Pfizer, cenzurate de cele două părți implicate.