Florin Călinescu pleacă de la Prima Tv? Ce se întâmplă cu show-ul pe care îl prezintă

Florin Călinescu pleacă de la Prima Tv? Ce se întâmplă cu show-ul pe care îl prezintă
Foto: Florin Călinescu / Facebook

Florin Călinescu a semnat toamna trecută cu Prima Tv. Celebrul prezentator şi-a anunţat despărţirea de Pro TV la jumătatea lunii iulie.

Vedeta a plecat de la Pro Tv și a lansat o altă emisiune, care a fost difuzată de trei ori pe săptămână la Prima Tv, însă, se pare că aceasta nu a avut succes.

Florin Călinescu Show a dispărut de pe micile ecrane

Emisiunea lui Călinescu nu se mai difuzează. Sunt voci care spun că aceasta nu va mai apărea pe micile ecrane.

„Se încearcă mai multe formate. Florin Călinescu și echipa sa pregătesc de zor reluarea emisiunii, dar încă nu au căzut de acord asupra variantei celei mai potrivite.

Nu se pune în niciun caz chestiunea întreruperii colaborării. (…) Nu se știe nimic despre data reluării emisiunii. E greu de crezut că se va produce în luna martie, ci mai degrabă la începutul lui aprilie”, au anunțat sursele din anturajul echipei de producție pentru playtech.

Florin Călinescu s-a mutat la Prima TV

După anunțul despărțirii de cei de la PRO, Florin Călinescu spunea, într-un live pe Facebook, că a devenit „consultant pentru mai multe televiziuni”, fără a menţiona despre ce posturi este vorba.

„Am semnat un contract cu nişte prieteni. Veţi afla, probabil, săptămâna viitoare despre ce este vorba.

Este un contract de consultanţă, dar probabil voi face şi o emisiune, două, trei. Am semnat un contract de consultanţă pentru mai multe televiziuni, ca să fie foarte clar”, spunea ex-juratul de la Românii au talent.

Motivul plecării de la Pro Tv

Când a anunțat plecarea de la PRO TV, Florin Călinescu le-a mărturisit fanilor că va reveni cu mai multe detalii, iar acest lucru s-a și întâmplat. Juratul de la „Românii au talent” a spus, într-un interviu, care este motivul plecării.

Florin Călinescu susține că postul s-a schimbat de-a lungul timpului și nu mai reprezintă ceea ce „domnul Sârbu a realizat”.

„Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată.

Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta. (…)

Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature.

Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu, la Aleph News.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)