Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial

Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
Foto: Florin Călinescu / Facebook

Fosta vedetă de la PRO Florin Călinescu a semnat cu Prima TV şi posturile din portofoliul Clever.  Florin Călinescu şi-a anunţat despărţirea de Pro TV la jumătatea lunii iulie.

După anunțul despărțirii de cei de la PRO, Florin Călinescu spunea, într-un live pe Facebook, că a devenit „consultant pentru mai multe televiziuni”, fără a menţiona despre ce posturi este vorba.

Potrivit paginademedia, Florin Călinescu a fost anunţat oficial în urmă cu doar câteva minute, la lansarea de grilă a postului TV.

Am semnat un contract cu nişte prieteni. Veţi afla, probabil, săptămâna viitoare despre ce este vorba.

Este un contract de consultanţă, dar probabil voi face şi o emisiune, două, trei. Am semnat un contract de consultanţă pentru mai multe televiziuni, ca să fie foarte clar”, a spus fostul jurat de la Românii au talent.

Nu a dezvăluit numele posturilor pe care le consiliază, însă a afirmat că vrea să facă „programe 100% româneşti”.

Înainte de live-ul de ieri, Călinescu vorbea într-o postare pe Facebook despre un „casting” pentru mai multe job-uri în televiziune.

Ca să fie foarte clar: nu imi fac o televiziune. Nu sunt chiar atât de „kamikaze”, de nebun. Am semnat un contract cu nişte prieteni. Veţi afla, probabil, săptâmâna viitoare despre ce este vorba.

Mi-am dat seama că s-a produs o confuzie. Deci, nu fac o televiziune, ci facem o televiziune. Nu de la zero, ci e mai mult un rebranding”, a revenit Florin Călinescu cu precizări.