Fostul soț al Ancăi Țurcașiu împreună cu noua parteneră la nunta fiului lor. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu împreună cu noua parteneră la nunta fiului lor. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu împreună cu noua parteneră la nunta fiului lor. Sursa: Captură video/Instagram/Anca Turcasiu

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a fost la nunta fiului lor împreună cu actuala parteneră de viață. Fotografiile postate de dentist pe rețelele de socializare au stârnit un val de reacții, după o lungă perioadă în care au ales să țină relația departe de atenția publicului.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat în urmă cu doi ani, după o căsnicie care a durat mai bine de 20 de ani. Vestea despărțirii a fost făcută publică chiar de cântăreață, iar, la scurt timp, fostul soț a fost surprins la brațul altei femei.

Cum au apărut cei doi la nunta lui Radu

În pozele surprinde de la nunta lui Radu, Cristian Georgescu și noua sa parteneră par să radieze de fericire. Fostul soț al Ancăi Țurcașiu își ține iubita în brațe cu o mână, exprimându-și tandrețea în public.

„O 9 etapă, în istoria Georgeștilor & Co. Așteptăm nepoți, sau…Casă de piatră și să le fie cu noroc”, a scris Cristian Georgescu pe rețelele de socializare.

Cei doi nu au fost surprinși adesea împreună la astfel de evenimente, indicând faptul că relația lor a avansat.

Anca Țurcașiu, în lacrimi la câteva zile de la nunta fiului ei

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, cântăreața a văzut o înregistrare din 2009 cu ea și fiul ei, când au cântat pentru prima dată împreună. Aceasta nu a putut să-și stăpânească lacrimile, retrăind acele momente.

A fost foarte emoționant și foarte frumos, pentru că Radu era extrem de emoționat, amândoi erau, nu știau ce li se întâmplă, toți ochii erau ațintiți asupra lor.

De trei ani sunt împreună, ei sunt foarte discreți și nu prea le place să vorbesc despre ei. Evenimentul a fost foarte discret. Sunt niște copii foarte buni, foarte tandri, foarte romantici, se înțeleg minunat, trăiesc fiecare zi cu mare intensitate și multă iubire, se completează reciproc. Eu am trăit toată aceasta perioadă de trei ani alături de ei și pot să spun că sunt un cuplu extrem, extrem de legat. (…) Când m-au anunțat și când mi-au arătat inelul de logodnă am lăcrimat și-am plâns toți”, a declarat aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe