Cum își menține Anca Țurcașiu silueta de invidiat: Am renunțat la carne și lactate (VIDEO)

Cum își menține Anca Țurcașiu silueta de invidiat: Am renunțat la carne și lactate (VIDEO)
Sursa Foto: Instagram/ Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu a dezvăluit motivul pentru care a devenit vegetariană, după 31 de ani în care nu s-a atins de carne. Vedeta a dezvăluit că totul nu i-a plăcut niciodată să consume carne, însă a renunțat definitiv la vârsta de 20 de ani.

„Totul a început când eram pe la 20 de ani. Nicio legătură să vreau să arat într-un fel sau să fiu mai sănătoasă, cum crede toată lumea. N-am fost o carnivoră de fel. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea”, a povestit Anca Țucasiu în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

Anca Țurcașiu s-a confruntat cu probleme sociale din cauza stilului de viață

Actrița a povestit că a avut multe probleme legate de felurile de mâncare pe le găsea, atunci când nu putea să-și pregătească singură.

„Prin anii ’90 găseam foarte greu să mănânc într-un restaurant și am avut probleme legate de invitațiile primite, pentru ca toată lumea se întreba ce o sa mănânc. Când plecam în turneu pe vremea lui Ceușescu, erau restaurante unde nu aveau ce să ne pună masă. Am trăit vremurile în care am mâncat chifle cu muștar în restaurant. Plecam cu borcane de murături după noi… În ultimii ani există foarte multe variante în toate restaurantele, acum sunt foarte multe alternative”, a spus Anca Țurcașiu.

Ce mănâncă Anca Țurcașiu?

Anca Țurcașiu a explicat că a renunțat chiar și la lactate, dar consumă în continuare peste. Masa principală este compusă dintr-o salată cu legume, semințe și peste. Îndrăgita actriță, în vârstă de 51 de ani,  nu consumă deloc prăjeli, grăsimi, dulciuri și sare.

„Am o singură masă mai consistentă, la care mănânc o salată bogată, cu de toate. Am grijă să am în frigider câte puțin din toate, legume, semințe și ton sau alt pește. Prepar la prânz un castron mare de salată. Durează zece minute. În rest, mă descurc cu alte gustări, fructe, etc. Mâncare multă, la ore fixe. Mic dejun consistent, gustare la ora 11:00, masa de prânz la 13:00 – 14:00, gustare la 16:00 și ultima masă la 17:00. Mănânc 5 mese pe zi. Orice medic îți spune: mănânci și slăbești. Dar trebuie să știi ce să mănânci, cât să mănânci și cum. Nimic prăjit, nimic gras, nimic dulce, nimic sărat. Am eliminat complet grăsimile. Cașcavalul și telemeaua nu mai există pentru mine”, a spus vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe