Fratele lui Florin Salam a încetat din viață. Nelu Stoian era infectat cu COVID-19 și internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală

Nelu Stoian, fratele manelistului Florin Salam, s-a stins din viață vineri seara.

Bărbatul era internat la Institutul „Matei Balș” din București, după ce a fost confirmat cu coronavirus.

Fratele lui Florin Salam a murit

Fratele lui Florin Salam a murit. Starea sa a fost una extrem de gravă încă de când a ajuns la Institutul „Matei Balș”, din luna august, fiind confirmat cu COVID-19.

Pe lângă coronavirus, Nelu Stoian suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace, iar complicațiile survenite în urma infectării cu SARS-COV-2 i-au fost fatale.

„Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, declara Florin Salam cu ceva timp în urmă, neștiind detalii despre starea de sănătate a fratelui său.

„Dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire.

Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului”, a declarat Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului Matei Balș din Capitală, ca reacție la declarațiile manelistului.

Clipe grele pentru Florin Salam

Înainte de a fi transferat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, fratele lui Florin Salam era internat la Spitalul Floreasca și ar fi fost intubat la Reanimare, potrivit surselorSpynews.ro.

Încă de la sfârșitul lunii iulie, celebrul manelist a fost sfătuit de către medici să se roage la Dumnezeu pentru o minune, deoarece evoluția fratelui său nu eratocmai favorabilă.

Florin Salam a mai trecut prinmomnte teribile cu soția lui, Fănica, care aîncetat din viață la doar 27 de ani, răpusă de o boală grea. Mai mult decât atât, şi băiatul artistului, Dani, se pare că suferă de aceeaşi maladie.

O altă situație grea cu care s-a confruntat artistul s-a întâmplat tot la sfârșitul lunii iulie, când acesta a fost amendat după ce a participat la un botezcu 300 de persoaneîntr-un local din Otopeni. Oamenii de ordine au dat sancţiuni totalede15.500 de lei, au deschis două dosare penale și au suspendat activitatea restaurantului, din cauza faptului că nu s-a respectat niciomăsură de protecție împotriva noului coronavirus.

Tags: