Fratele Mădălinei Manole, mesaj răspicat pentru fanii cântăreței: „A fost omor, nu sinucidere!”

Fratele Mădălinei Manole, mesaj răspicat pentru fanii cântăreței: „A fost omor, nu sinucidere!
foto: Observator TV

Familia Mădălinei Manole nu susține nici după11 ani de la decesul artistei, scenariul sinuciderii. Fratele cântăreței, Marian Manole, se numără printre cei care crede cu fermitate că „Fata cu părul de foc” a fost ucisă de soț, de către Petru Mircea.

„Bună dimineața, dragi fani ai Mădălinei Manole de pe contul meu și de pretutindeni! Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta!

Dragii mei, dacă ati iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: „săraca, era slabă de înger!”, „săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul!”, ”nu avea credință destulă”, „suferea după fostul soț”, „era depresivă” și multe altele! Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… Și nu cred în sinucidere!”, a notat fratele regretatei artiste, pe Facebook.

Fratele Mădălinei Manole: „Sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor!”

Fratele Mădălinei Manole se bazează și pe declarațiile criminaliștilor, când susține scenariul asasinatului.

„Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște”, a mai transmis Marian Manole.

Mădălina Manole a decedat pe data de 14 iulie 2010, la Otopeni, la vârsta de 43 de ani. INML a stabilit că artista s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic, Carbofuran, iar decesul a survenit la doar câteva minute.

Evenimentul nefericit s-a produs după ce cântăreața venise de la un studio, unde avusese repetiții. „Fata cu părul de foc” este îngropată la cimitirul Bolovani din Ploiești.