Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, criticată după ce a pozat goală: „Nu înțeleg de ce trebuie să te dezgolești. Ai nevoie de confirmări?” (FOTO)

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, criticată după ce a pozat goală: „Nu înțeleg de ce trebuie să te dezgolești. Ai nevoie de confirmări?” (FOTO)
Foto: Gabriela Oțil / Facebook

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil își petrec vacanța în Monaco. Pe balconul apartamentului închiriat, ea s-a pozat acoperită doar de un cearșaf alb și lăsând să se vadă o parte a corpului. Mulți au lăudat-o pentru siluetă, dar a primit și ceva critici.

Gabriela Prisăcariu, criticată de Instagram

„Bună dimineața”, a scris Gabriela pe Instagram, la descrirea fotografiei îndrăznețe.

Mulți internauți au ținut să o laude pentru siluetă, mai ales că a și născut, dar alții au criticat-o.

„Noi, ca și tine de altfel, știm ca arăți bine, dar nu înțeleg de ce trebuie să te dezgolesti. Ai nevoie de confirmări? La un moment dat nici lui Dani nu o să-i mai placă. Uneori ce e prea mult strică! Nu te cert, vreau să știi că-mi ești extrem de dragă și îți doresc ca fiecare zi din viață să-ți fie frumoasă!”, i-a scris cineva, potrivit Libertatea.

„Superbă! Într-adevăr, însă nu mă pot abține să nu mă întreb de ce s-ar afișa așa o femeie superbă care nu are nevoie de confirmări și validari, ajută la contracte?” – a fost un alt comentariu.

Gabriela Prisăcariu, criticată pentru silueta de după sarcină

Nu e prima dată când soția lui Dani Oțil este criticată pe rețelele sociale. Ea a fost luată la rost și când a vrut să arate că a revenit rapid la silueta suplă după naștere. Cineva i-a reproșat atunci că face inimă rea femeilor care chiar se luptă cu kilogramele.

„Eu nu vă înțeleg pe astea disperate să arătați cât de scobitoare sunteți după ce ați născut. Iei vreun premiu sau cum? (…) Și ca să fie treaba treabă, hate-ul să știi că vine de la una care nu a avut probleme cu greutatea vreodată. Nu mai îmbolnăvi mamele care abia au născut și chiar se luptă cu kg pentru că au nevoie să fie sănătoase la creier pentru copil. Vezi că ai și tu unul, mută focusul, dacă vrei să fii un exemplu, și mai lasă-ne cu schilodenia, că aia nu înseamnă neapărat și sănătate”, i-a trasmis atunci o femeie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)