Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, criticată pentru silueta de după sarcină: „Nu mai îmbolnăvi mamele care abia au născut și chiar se luptă cu kilogramele” / Reacția vedetei (GALERIE FOTO)

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a născut un băiețel, Luca Tiago, pe 11 septembrie. Nu i-a trebuit prea mult, însă, să revină la o siluetă de invidiat. Mulți internauți au lăudat-o pentru felul în care arată la puțin timp după naștere. Au fost, totuși, și niște comentarii negative. Iar ea nu a ezitat să dea replica.

Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI.

Citește și: Acuzații grave în trio-ul Andreea Bălan, Goerge Burcea și Viviana Sposub: Să spună că în doi ani nu a plătit pensie alimentară! Nu le-a luat nimic de Crăciun

Gabriela Prisăcariu, lăudată și criticată pentru silueta de după naștere

Gabriela Prisăcariu a postat trei fotografii, una din a 5-a săptămână de sarcină, una din a 39-a săptămână de sarcină și una la 5 săptămâni după naștere, scrie Unica.

„S-a muncit ceva anul ăsta…😬 (blugii din prima poză încă nu mă încap 🙄) 😍”, a scris ea.

Tânăra a fost lăudată de mulți pentru efortul de a reveni la silueta de dinainte de naștere. Unii, însă, n-au fost prea entuziasmați.

„Toate postările tale-s despre dacă te încap blugii, număr de kg… Ce vrei să transmiți? Ok, arăți bine după naștere, dar nu este treaba nimănui. (…) De ce aceleași postări cu același mesaj ca și cum încerci să arăți sau să demonstrezi. Ai mult mai multe lucruri de arătat și poți mai mult”, a comentat cineva.

„Ce păcat că nu folosești influența socială să promovezi subiecte care sunt într-adevăr relevante la 5 săptămâni după naștere”, a mai comentat cineva.

„Eu nu vă înțeleg pe astea disperate să arătați cât de scobitoare sunteți după ce ați născut. Iei vreun premiu sau cum? (…) Și ca să fie treaba treabă, hate-ul să știi că vine de la una care nu a avut probleme cu greutatea vreodată. Nu mai îmbolnăvi mamele care abia au născut și chiar se luptă cu kg pentru că au nevoie să fie sănătoase la creier pentru copil. Vezi că ai și tu unul, mută focusul, dacă vrei să fii un exemplu, și mai lasă-ne cu schilodenia, că aia nu înseamnă neapărat și sănătate”, a mai scris o urmăritoare.

Reacția Gabrielei Prisăcariu la comentariile critice

Soția lui Dani Oțil nu s-a putut abține și le-a răspuns criticilor: „Am o întrebarea pentru toate astea de vă frustrează mai nou postările mele, nu cumva tot voi sunteți cele care înainte de a rămâne eu însărcinată îmi spuneați: ”Lasă că o să te văd eu după ce faci un copil dacă mai arăți așa”. Unfollow! E simplu, nu trebuie să mă urmăriți! Pa, la revedere!”.