George Burcea, pus la zid. Când va avea loc nunta cu Viviana Sposub: „O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem”

George Burcea, pus la zid. Când va avea loc nunta cu Viviana Sposub: O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem
Foto: captura video.

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o relație tumultoasă și se iubesc ca în serialele mexicane.

Vedetele sunt pregătite pentru următorul pas

Tinerii au trecut prin mai multe momente dificile și au reușit să-și construiască o relație trainică, bazată pe încredere. Se pare că cei doi sunt pregătiți pentru pasul cel mare.

Viviana Sposub a dezvăluit câteva detalii inedite despre relația cu George Burcea. Tânăra se visează mireasă și este sigură că actorul îi poate oferi o viață de vis. Înainte de a fi mireasă, prezentatoarea vrea să fie surprinsă de ingeniozitatea iubitului. Viviana se așteaptă la o cerere în căsătorie ca la carte.

„Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul.”, a precizat Viviana Sposub, în cadrul unui interviu pentru Click!.

George Burcea a mărturisit că are deja câteva idei: „O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu”.

Viviana Sposub, surprinsă de gestul lui George Burcea

Prezentatoarea de la Kanal D a fost surprinsă, recent, de iubitul ei, cu un cadou mai puțin așteptat. George Burcea i-a făcut o surpriză inedită.

„Știți ce mi-a luat cadou de ziua mea? Am împlinit 25 de ani și a venit acasă cu 25 de trandafiri și cu 25 de perechi de chiloți. Mi-am luat niște chiloți atât de frumoși, în diferite culori, cu slipici, cu danteluță, de la celebrul brand de lenjerie intimă. Este inedit. Nu am primit în viața mea așa ceva”, a precizat Viviana Sposub pentru ego.

George Burcea a divorțat oficial de Andreea Bălan, iar ex-concurentă de la „Bravo, ai stil” se visează mireasă.

Ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămâne de făcut? Știi că eu l-am pupat prima dată? Eu am făcut primul pas, îmi trimitea niște semnale, dar nu știam exact! L-am luat, l-am pupat și aia a fost! Aia e ziua noastră aniversară, ziua în care l-am pupat. Și în curând facem doi ani!”, a mărturisit Viviana Sposub pentru cancan.

Urmăriți B1TV.ro și pe