Gheorghe Turda, dezvăluiri cutremurătoare despre relația Mariei Ciobanu cu Nicolae Ceaușescu: „Nu prea era solicitată la recepțiile oficiale”

Gheorghe Turda, dezvăluiri cutremurătoare despre relația Mariei Ciobanu cu Nicolae Ceaușescu: Nu prea era solicitată la recepțiile oficiale
Foto: captura video.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țără. Mai multe generații de români au fost fascinați de talentul incomparabil al cântăreței. Aceasta fiind așteptată pe scenele mari din diferite orașe și țări.

Maria Ciobanu, ignorată de Nicolae Ceaușescu

Se pare că prestațiile artistei nu au fost pe placul fostului conducător Nicolae Ceaușescu. Numele acesteia lipsind pe lista favoritelor.
Gheorghe Turda a vorbit, recent, despre motivele pentru care Maria Ciobanu a fost interzisă la petrecerile lui Ceaușescu.

”Mai aud că se tot laudă unul și altul că au fost la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu, dar vă spun eu care era, de fapt, lista cu artiștii acceptați. Eram așa: eu, Ștefania Rareș, Ileana Sărăroiu, Doina Badea, Cleopatra Melidoneanu, Dorin Teodorescu, Gică Petrescu, Nicolae Nițescu și orchestra.

Doar ei se aflau pe lista întocmită de Ministerul Culturii. Nimeni altcineva nu-și permitea să facă lista, nici Cabinetul nr.1 și nici Cabinetul nr. 2. Maria Ciobanu nu prea era solicitată la recepțiile oficiale, din cauza cancanurilor cu Ion Dolănescu de la vremea aceea”., a declarat Gheorghe Turda, potrivit ego.ro.

Maria Ciobanu arată impecabil la cei 84 de ani ai săi. Vedeta locuiește de mai bine de patru ani în Statele Unite, într-o casă mare și frumoasă din Los Angeles, alături de fiica sa, Camelia. În România, ea vine doar o dată sau de două ori pe an, să-și vadă rudele.

Leontina, fiica cea mare, trăiește în Franța, iar Ionuț stă în țară doar pentru concerte, apoi se întoarce și el în America, notează Click!.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec și îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, declara Maria Ciobanu, acum ceva timp.

În fotografia postată recent de Camelia, regina muzicii populare românești apare la fel de elegant ca-ntotdeauna. Alături îi este Mircea Câmpeanu (83 de ani), cu care este căsătorită de 41 de ani.

Maria Ciobanu suferă de o boală

Acum cinci ani, vedeta muzicii populare a fost diagnosticată cu o formă severă de astm. Acesta este motivul pentru care vedeta s-a mutat în California, unde se simte foarte bine.

Maria Ciobanu nu a venit în România nici măcar de Revelion, cum era obișnuită să facă. Se pare că sănătatea artistei nu îi mai permite să facă deplasări lungi și obositoare.

„Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo, pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine clima de acolo.

E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo, dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară, pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii”, a declarat acum ceva timp, Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

Urmăriți B1TV.ro și pe