Maria Ciobanu şi-a pregătit testamentul. Cine va moşteni averea artistei în valoare de peste două milioane de euro

Maria Ciobanu şi-a pregătit testamentul. Cine va moşteni averea artistei în valoare de peste două milioane de euro
foto:facebook

Maria Ciobanu, supranumită și„Ciocârlia muzicii populare românești”, a decis să se retragă din activitate. Totodată, artistaşi-a pregătit deja testamentul.

Cântăreaţa de muzică populară trăiește de aproape 10 ani pe meleaguri americane, în Los Angeles. De-a lungul celor 60 de ani de activitate, Maria Ciobanu a strâns o avere de peste două mii de euro, dar și trei vile în Capitală, câteva apartamente, terenuri și bijuterii de peste 100.000 euro.

La vârsta de 83 de ani, celebra cântăreață vrea să-și trăiască liniștită bătrânețea, departe de oboseala și stresul vieții de artist.

Dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi. Ionuţ va rămâne cu vila din America, printre altele. Bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia.

Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă. Ținutele populare, la fel. Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe”,a declarat un apropiat al marii artiste, pentru Playtech.ro.

Artista a stabilit exact ce îi revine fiului ei, Ionuț Dolănescu, în vârstă de 48 de ani, și fiicelor ei, Camelia Ciobanu și Leontina Văduva.

Urmăriți B1TV.ro și pe