Maria Ciobanu se întoarce în România! Motivul pentru care vedeta muzicii populare părăsește America

Maria Ciobanu se întoarce în România! Motivul pentru care vedeta muzicii populare părăsește America
Maria Ciobanu se întoarce în România! Motivul pentru care vedeta muzicii populare părăsește America. Maria Ciobanu // Sursă foto: Captură Video - Favorit

Maria Ciobanu este una dintre cele mai apreciate interprete de la noi din țară și a fost supranumită „Ciorcârlia muzicii românești”. Artista s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a refugiat în Statele Unite ale Americii în urmă cu mulți ani. Vedeta a povestit de mai multe ori că duce o viață mult mai frumoasă decât în România.

Într-un interviu pentru Impact.ro, Ionuț Dolănescu a declarat că mama lui revine pentru o perioadă în România.

Motivul pentru care artista se întoarce în România

Cântăreața nu mai concertează și duce o viață liniștită în SUA. Celebra artistă se află în prezent în America, dar urmează să vină în România pentru a participa la o nuntă.

Fiul Mariei Ciobanu a mărturisit despre mama sa că la 85 de ani este într-o formă fizică foarte bună.

Mama e în America, probabil în luna august va veni în țară, să fie prezentă la un eveniment din familie, la o nuntă în Sibiu. Nu mai cântă, dar mulțumim bunului Dumnezeu că la 85 de ani e sănătoasă, e lucidă”, spus artistul, potrivit Impact.ro.

Și Ionuț Dolănescu locuiește uneori în America, însă anul acesta a petrecut mai puțin timp acolo, căci copiii lui fac școala în România.

Numai în februarie – martie am fost plecat în America. În lunile ianuarie – aprilie am avut concerte în toată Diaspora, în Franța, Italia, Spania. La Valencia au fost peste o mie de spectatori. După ani de zile, lumea e dornică să ne vadă. Am stat mai mult în România, copiii sunt acum aici la școală. Fata studiază vioara, la Colegiul de artă George Enescu. Ei sunt talentați, dar vom vedea dacă vor îmbrățișa o carieră, nu se știe ce vor face în vremurile astea, dar noi îi pregătim”, a spus el.

Maria Ciobanu, distrusă de o boală

Acum cinci ani, vedeta muzicii populare a fost diagnosticată cu o formă severă de astm. Acesta este motivul pentru care vedeta s-a mutat în California, unde se simte foarte bine.

Maria Ciobanu nu a venit în România nici măcar de Revelion, cum era obișnuită să facă. Se pare că sănătatea artistei nu îi mai permite să facă deplasări lungi și obositoare.

„Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo, pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine clima de acolo.

E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo, dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară, pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii. Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu, anul asta împlinește 85 ani, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:00 - Luis Enrique, demis de la naționala Spaniei după eliminarea prematură de la Cupa Mondială din Qatar
13:55 - Tinerii de la Partida Romilor vă invită să învățați limba romani
13:47 - Franța e pentru aderarea României, Bulgariei și Croației la Schengen. Gerald Darmanian: „Sunt țări prietene, surori, care au făcut eforturi enorme pentru a putea controla frontierele europene”
13:31 - Ambasada Ucrainei la Chișinău amenințată că în sediul instituției a fost amplasată o bombă. Poliția caută autorul mesajului
13:30 - Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, este diagnosticată cu o boala denumită „Sindromul persoanei rigide”, o boală rară, care transformă bolnavii în „statui umane
13:28 - Crimea este în continuare expusă atacurilor ucrainene, recunoaște Kremlinul / Forțele ruse susțin că au doborât o dronă în portul Sevastopol, cel mai mare oraș al peninsulei anexate ilegal
13:24 - Un parașutist militar și-a pierdut viața în urma unor salturi programate
13:11 - Ungaria importă zilnic circa 1.200 de tone de sare din Salina Praid, din România. Din cauza războiului, sarea noastră a înlocuit-o pe cea din Ucraina
13:08 - Șofer de TIR din Constanța, beat de abia stătea în picioare: „Cum conduceți așa”
13:06 - Ieri ne numea „Vestul sălbatic al Europei”, azi vorbește la superlativ despre români. Eurodeputatul german Guido Reil, discurs emoționant după o vizită în România: „Îmi cer iertare mândrului popor român” (VIDEO)