Gigi Becali nu se sperie de COVID-19: „Asta e părerea mea!”

Gigi Becali nu se sperie de COVID-19: „Asta e părerea mea!
Foto: Gigi Becali (Captură B1 TV)

Gigi Becali nu se teme de COVID-19. Omul de afaceri a dezvăluit că nu poartă niciodată mască.

„Eu, așa este, sunt formator de opinie, dar eu voi spune ce cred. Coronavirusul există, dar este un virus pe care așa cum îl iei, așa și scapi de el.

Asta e părerea mea. Nu vedeți că nici nu port mască, nu mi-e frică!”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Teia Sponte, vărul lui Gigi Becali s-a recuperat, după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Patronul celor de la FCSB a vorbit și despre vărul său, Teia Sponte, confirmat cu noul coronavirus. Omul de afaceri a declarat că acesta este perfect sănătos.

„Da, așa este. Dar acum e bine. Nu Mai are nicio problemă”, a dezvăluit Becali.

Cine este Teia Sponte

Teia Sponte și Gigi Becali au avut dintotdeauna o relație apropiată, bazată pe încredere.

Prima dată când numele apropiatului latifundiarului din Pipera a devenit public a fost în 2007, după ce Becali a demis întreg Consiliul de Administrație de la Steaua.

A doua apriție importantă în spațiul media a lui Teia Sponte a fost în anul 2013, în contextul scandalului „Valiza”, pentru care a fost condamnat la doi ani de închisoare, cu suspendare.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)