Gigi Becali, sfidător în traficul din București. A încălcat toate regulile de circulație cu bolidul de lux (FOTO)

Gigi Becali, sfidător în traficul din București. A încălcat toate regulile de circulație cu bolidul de lux (FOTO)

Gigi Becali a încălcat toate regulile de circulațieîn traficul din București. Omul de afaceri se afla la volanul Bentley-ul în valoare de 250.000 de euro, cu care a trecut pe roșu,a virat stânga pe linia dublă continuă și a făcut dreapta de pe banda 2, prin fața unui șofer de pe banda 1.

Latifundiarul din Pipera și-a riscat viața și a și amenințat-o pe cea a celorlalți participanți la trafic. Omul de afaceri se grăbea să ajungă la vilanordulCapitalei, iar în zonă nu se afla niciun echipaj de poliție. Pentru astfel de încălcări ale legii, Becali putea fi amendat și rămâne fără carnet.

Dacă ar fi rămas fără permis, Gigi Becali s-ar fi putut baza pe omul său de încredere, Ionuț Luțu. Fostul fotbalist urcă la volanul mașinii omului de afaceri atunci când acesta se află într-o dispoziție proastă.

Foto – ProSport.

Gigi Becali, mai bogat decât Ion Țiriac?!

Gigi Becali este cunoscut pentru implicarea în fotbal, în politică și pentru actele sale caritabile. Dar ce avere are, de fapt, omul de afaceri? Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, a făcut dezvăluirea.

Cu FCSB, Gigi Becali nu a mai reușit să bifeze nicio performanță răsunătoare. Nu a mai câștigat titlul din 2015, iar în cupele europene, nici în grupe nu a mai ajuns. Controversatul om de afaceri nici nu a mai reușit să vândă jucători pe sume consistente, însă speră să dea lovitura cu Florinel Coman și Dennis Man.

Dumitru „Mitică” Dragomir nu-l plânge pe Gigi Becali, cu care de-a lungul timpului a avut o relație cordială, dar s-a și dușmănit. Aliatul Gabrielei Firea la alegerile locale 2020 a declarat că patronul de la FCSB are o avere de 2-3 miliarde de euro.