Horia Brenciu, pe mâna medicilor: „M-a prins! Nenorocita!”. Fotografia cu care cântărețul și-a speriat fanii pe rețelele de socializare

Horia Brenciu, pe mâna medicilor: „M-a prins! Nenorocita!”. Fotografia cu care cântărețul și-a speriat fanii pe rețelele de socializare
Foto: Facebook/Horia Brenciu.

Se pare că anul 2023 nu a început deloc bine pentru unele vedete din România, iar Horia Brenciu se numără printre acestea.

Cântărețul a ajuns la spital și și-a speriat fanii, după ce a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care are masca de oxigen pe față.

Horia Brenciu, la spital

Horia Brenciu a făcut primi pași în anul 2023 cu stângul, după ce a fost nevoit să meargă la spital din cauza problemelor de sănătate. Artistul a ajuns cu masca de oxigen pe față, semn că lucrurile sunt destul de grave în cazul său.

Mai mult, după cum știm că Horia Brenciu își ține fanii aproape ori de câte ori se întâmplă ceva, de această dată i-a speriat cu o fotografie în care apare cu masca de oxigen pe față.

Horia Brenciu și-a șocat fanii astăzi, după ce le-a arătat că a ajuns la spital. Artistul se confruntă cu probleme de sănătate, luând în calcul fotografia postată în care apare cu masca de oxigen pe față, pe care a publicat-o pe rețelele de socializare, scrie Spynews.

Foto: Instastory / @horiabrenciu

Horia Brenciu nu a menționat motivul pentru care a ajuns la spital

Horia Brenciu nu a menționat care este motivul pentru care a ajuns astăzi la spital, însă pare că ar fi vorba despre o răceală mai gravă decât de obicei, având în vedere că medicii au recurs la masca de oxigen. În postarea sa de pe rețelele de socializare, artistul face haz de necaz, în stilul caracteristic.

„M-a prins! Nenorocita!”, a scris Horia Brenciu pe Instagram, alături de fotogtafia controversată.

Urmăriți B1TV.ro și pe