Ilie Năstase, cadou de sute de mii de euro pentru soția lui, Ioana. Fostul tenismen speră să devină, din nou, tătic (VIDEO)

Ilie Năstase, cadou de sute de mii de euro pentru soția lui, Ioana. Fostul tenismen speră să devină, din nou, tătic (VIDEO)
FOTO: Facebook: Ioana Simion

Proaspăt căsătoriți și îndrăgostiți până peste cap, Ilie Năstase și soția lui, Ioana Simion își petrec întreaga vară la malul mării, iar acesta nu este singurul cadou pe care și l-au făcut în ultima perioadă. Bruneta a primit un autoturism de sute de mii de euro, iar Ilie speră să devină din nou tătic.

Într-un interviu oferit jurnaliștilor de la „Vorbește Lumea”, cei doi au dezvăluit toate secretele pe care le aveau, dar și cum și-au petrecut vara.

Ilie Năstase, în vizită la soacră

Aflați la mare, ceidoi o vizitează destul de des și pe mama frumoasei brunete, care locuiește aproape, la Hârșova. Fostul sportiv a declarat că se înțelege bine cu mama soției lui.

„Suntem aproape de aceeaşivârstă, ne înțelegem bine”, a spus Năstase.

„Sunt amândoi pe aceeașilungime de undă, dacă-i pun pe amândoi să urmărească printre gard, îți spun ce face vecina…” a spus Ioana despre relația ginere-soacră.

Ilie Năstase și Ioana Simion își doresc un copil

Ilie Năstase își dorește să îi dăruiască un copil și celeide-acincea soții. Cei doi ar vrea o fetiță pe care să o învețe să joace tenis.

„De ce nu?! Da! Dacă Dumnezeu vrea să mai dea ceva, cu mare drag asteptăm cu brațele dechise”, a spus Ioana.

„Ea întotdeauna și-a dorit o fețiță pecare vrea să o facă jucătoare de tenis, o a doua Halep și ne gândim să facem o fetiță„, a spus Năstase.

Sportivul i-a dăruit soției un bolid de lux

Pentru că în septembrie este ziua frumoasei sale soții, fostul tenismen i-a dăruitde 240,000 de euro. Ioana a recunoscut că i-a mărturisit lui Ilie că și-o dorește.

„Noi am văzută în fața blocului, mi-a plăcut modelul foarte mult. Am mai văzut una în parking la hotel, i-am arătat-o lui. Ilie zice a spus Ioana.

Legendarul jucător de tenis este doar pasager în mașina care a costat o avere. Acestlucru se întâmplă din cauza că a rămas fără permis, după ce a fost prins băut la volan.

„Eu, în dreapta, Nu sunt încă șofer, pentru că mi-au luat milițenii carnetul. Nu mai am carnet până la anul. Am băut un pahar în plus” a povestit Ilie Năstase.