Imagini din culisele „Vocea României”. Care este atmosfera la masa juraților: „Bârfe, ceva?” (FOTO)

Imagini din culisele „Vocea României”. Sursa: Captură video/Instagram

Publicul așteaptă cu nerăbdare începerea celui de-al 10-lea sezon al emisiunii „Vocea României”. O premieră a acestui sezon este faptul că Smiley și Theo Rose vor împărți scaunul dublu și se vor consulta în privința concurenților.

Pentru că au început deja filmările, Smiley a distribuit pe rețelele de socializare un videoclip din „culisele” emisiunii. Fanii au fost mai mult decât încântați să vadă care este atmosfera de la masa juriului, având în vedere noua formulă.

Imagini inedite din culisele „Vocea României”

Videoclipul postat de cântăreț le surprinde pe Theo Rose și pe Irina Rimes într-o discuție ce pare destul de importantă, în timp ce ceilalți jurați sunt ocupați cu alte lucruri legate de organizare.

,,Bârfe, ceva?”

,,Vorbeam doar de noi, treburi foarte personale”, a răspuns Theo Rose, potrivit click.ro.

Apariția lui Theo Rose a fost o mare surpriză pentru fanii emisiunii. Aceasta a participat la show-ul „Bravo, ai stil”, unde a câștigat simpatia publicul prin stilul său sincer și dezinvolt. Totodată, aceasta s-a remarcat și prin talentul muzical, interpretând câteva melodii pe parcursul galelor.

Cine sunt jurații de la „Vocea României”

În cel de-al 10-lea sezon, Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose și Denis Roabeș vor sta la masa antrenorilor și vor lupta pentru a găsi cea mai bună voce a României.

„Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize.

Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune”, a spus Irina Rimes.

Urmăriți B1TV.ro și pe