În ce condiții a luat Elena Chiriac examenul de bacalaureat. Tânăra a fost implicată într-un scandal în timpul liceului

În ce condiții a luat Elena Chiriac examenul de bacalaureat. Tânăra a fost implicată într-un scandal în timpul liceului
Sursa: Instagram/ Elena Chiriac

Elena Chiriac a devenit cunoscută datorită participării în cadrul emisiunilor „Ferma” și „Suvivor România”. De atunci, tânăra a fost invitată în cadrul mai multor show-uri și a răspuns curiozităților fanilor despre viața sa personală.

Un aspect mai puțin cunoscut despre aceasta este legat de problemele cu care s-a confruntat pentru a putea termina liceul și a se înscrie la o universitate de top din Londra, potrivit cancan.ro.

În ce condiții a luat Elena Chiriac examenul de bacalaureat

Se pare că în perioada liceului Elena Chiriac nu a stat departe de probleme, motiv pentru care a avut dificultăți în a-și susține examenul de bacalaureat. Acest lucru a fost susținut chiar de acesta, adăugând că mutarea la Londra a fost deopotrivă cel mai greu și cel mai bun eveniment din viața sa.

Potrivit unui interviu mai vechi, Elena Chiriac ar fi fost implicată într-un incident în 2015, motiv pentru care tânăra a fost nevoită să se înscrie la alt liceu. Mai multe fete ar fi agresat-o fizic pe acesta, a făcut plângere la poliție, însă totul s-ar fi întors împotriva sa.

„Ba mai mult, cu complicitatea părinţilor fetelor mai mari şi a profesorilor, au inventat că ar mai fi avut loc o altă bătaie, ca să muşamalizeze incidentul filmat şi cu martori de la clinica Hipocrat. O diversiune ieftină pentru a muta atenţia de la incident şi pentru a da senzaţia că ar fi vinovată şi fetiţa, ca să ni se taie fondurile”, spunea tatăl Elenei Chiriac, la scurt timp după incident.

În urma acestui incident, tinerei i s-a scăzut nota la purtare, iar pentru evitarea altor scandaluri, părinții ei au preferat s-o transfere la altă unitate de învătământ.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

Ce spune tânăra despre mutarea în Londra

După ce a absolvit liceul, Elena Chiriac a ales să-și continue studiile la o universitate din străinătate. Aceasta a mărturisit că acomodarea a fost dificilă, însă mutarea în Londra i-a oferit posibilitatea să aibă viața la care a „visat” dintotdeauna.

„Eu și mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viața la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulțumită. Mama a reușit să își construiască drumul către cariera la care a visat.

Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem. Dar ne-am susținut una pe cealaltă și am reușit”, a declarat Elena Chiriac într-un interviu mai vechi pentru VIVA.

Urmăriți B1TV.ro și pe