Inamicul invizibil care nu-i lasă pe Antonia şi Alex Velea să facă nunta acum

Inamicul invizibil care nu-i lasă pe Antonia şi Alex Velea să facă nunta acum
Sursa foto: Captura/ Antonia si Alex Velea TV/ Youtube

Antonia și Alex Velea se iubesc mai mult ca oricând. Artista a divorțat și practic, s-ar putea căsători în orice moment cu cântărețul, doar că există un obstacol ce îi împiedică să facă acum nunta.

Alex Velea și-a cerut iubita în căsătorie în urmă cu câteva luni, dar nunta nu poate avea loc în viitorul apropiat. Pentru moment, cei doi sunt constrânși să își amâne căsătoria, dar se bucură din plin de viața de cuplu și povestea de iubire.

Alex Velea și Antonia nu pot face acum nunta. Ce îi împiedică

Alex Velea și Antonia au întâmpinat numeroase piedici în povestea lor de iubire. În primul rând, cântăreața nu a putut divorța timp de mai mulți ani, iar astfel o căsătorie cu Velea a fost practic imposibilă.

View this post on Instagram

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Recent, artista de venit o femeie liberă, motiv pentru care a fost și cerută de soție, de către Alex Velea. Artistul i-a făcut o surpriză și i-a oferit un inel superb, iar cântăreața a acceptat fără să mai stea pe gânduri.

Tatăl băieților ei i-a făcut o surpriză de proporții și a cerut-o de soție, dar pentru moment cei doi nu se pot cununa, având în vedere că nunțile sunt interzise în București, din cauza pandemiei de COVID-19.

„Nu pot să mă însor. Trăim în continuare în concubinaj. Am cerut-o pe iubita de soție. (…) M-am emoționat rău de tot. Mi-ar fi plăcut să facem nunta. Dacă nu… facem nunta în curte. Îi chemăm pe mama, tata, părinții. (…) Nu vrem nuntă mare.

View this post on Instagram

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)

Noi știm cum e, pentru că fiecare a mai făcut câte o nuntă. Aș vrea ca nunta să arate fix cum își dorește ea. Ceva restrâns, intim și să ne simțim bine, să ne relaxăm. Ne-ar plăcea să facem nunta pe plajă.

Avem nașii, dar nu vă spun acum. (…) Dacă am trăit așa până acum, nu e grabă. Vreau să o văd mireasă și cred în uniunea asta în fața lui Dumnezeu”, a declarat Alex Velea la Antena Stars, potrivit Libertatea.

Antonia, mama a trei copii

Antonia se bucură de cei trei copii pe care îi are. Este mama unei fetițe, din prima căsătorie și a doi băieți pe care îi are din relația cu Alex Velea.

Partenerul ei, Alex Velea, a povestit că aici se vor opri din a deveni părinți, pentru că Antonia nu ar mai putea rămâne însărcinată, din cauza unor problemel de sănătate.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii… e OK”, a scris mai explicat Alex Velea la Antena Stars.

View this post on Instagram

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)