Irina Fodor, înlocuitoarea Ginei Pistol la Antena 1, a primit o lovitură la Asia Express

Irina Fodor, înlocuitoarea Ginei Pistol la Antena 1, a primit o lovitură la Asia Express
Echipele de la Asia Express au ajuns în Georgia

Irina Fodor a dat lovitura în televiziune după ce i-a luat locul Ginei Pistol în sezonul 4 „Asia Express”. Numele ei a fost o surpriză pentru majoritatea fanilor emisiunii. Pe de altă parte, admiratorii show-ului tv au criticat-o destul de dur pentru modulîn care a procedat în cazul ultimelor eliminări.

Irina Fodor criticată după ce i-a luat locul Ginei Pistol

Fanii au izbucnit pe rețelele de socializare și au adresat critici dure atunci când Zarug și Lorelai au fost eliminați din concurs.

„Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că o să plecăm în această formație. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni. Nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum.

Au așteptat în trecut concurenți până la ora 3.00 noaptea. Erau plini de transpirație, chiar au încercat, să te văd ce alergai tu dacă aveai 120 kg”.

„Ai fost foarte răutăcioasă și penibilă în emisiunea de aseară… ați încercat să îi puneți pe Zarug și pe Lorelei într-o lumină proastă (deși oamenii ăia erau transpirați, terminați și chiar au dus probele la sfârșit… așa cum au putut ei) ca să vă justificați comportamentul vostru execrabil… nici măcar un «La revedere» nu ați fost în stare să le ziceți… execrabil!!!”

„De acum ați rămas între voi, falșii / Gina nu făcea așa”, au fost câteva dintre comentariile dure ale fanilor.

Provocările depășesc așteptările concurenților

Provocările din Turcia au rămas în urmă. Concurenții de la Asia Express s-au mutat în Georgia și sunt pregătiți să se confrunte cu diferite sarcini pregătite de producătorii emisiunii. Echipele se apropie de marele premiu, dar înainte de aceasta trebuie să reziste încercărilor.

„Orice nouă etapă pornește mai greu. Cu atât mai mult când vii într-o țară nouă, nu știi nimic despre ea, ce așteptări să ai. În Turcia deja ne formasem, știam ce avem de făcut”, o să spună unii dintre ei duminică seara.

Drumul Împăraților o să vină cu mai multe provocări și va fi mai exigent în Georgia. Concurenții vor trebui să se descurce într-o țară străină și să nu să se piardă în condiții extrem de grele.

Ultima oră