Daţi afară de la Asia Express! Eliminaţi în Cursa pentru Ultima șansă din sezonul 4 de la Antena 1

Daţi afară de la Asia Express! Eliminaţi în Cursa pentru Ultima șansă din sezonul 4 de la Antena 1
Foto: Instagram / Asia Express

Zarug și Lorelei sunt echipa care părăsește Asia Express, chiar înainte de a ajunge în Georgia. Cei doi concurenți au refuzat să mai încheie probele, iar astfel au pierdut lupta pentru Ultima Șansă. Având în vedere că piatra din cutie, care i-ar fi putut salva și le-ar fi putut prelungi parcursul în competiție, era roșie, cei doi au fost nevoiți să plece acasă, în România.

Faptul că au refuzat să termine mai multe misiuni din Asia Express a fost unul dintre motivele pentru care cei doi au fost eliminați.

Cine a intrat în Cursa pentru Ultima Șansă de la Asia Express

Patrizia Paglieri și Francesco, Lidia Buble și sora ei Estera; Zarug și Lorelei au fost echipele care au intrat în Cursa pentru ultima șansă, în ediția de mierucir a emisiunii de la Antena 1.

Ediția de miercuri de Asia Express a adus o serie de conflicte în fața publicului. Echipele care au intrat în Cursa pentru ultima șansă au fost formate din Patrizia și Francy; Lidia și Estera și Zarug și Lorelei.

Cele trei echipe s-au luptă pentru a rămâne în competiție și mai ales pentru a merge mai departe pe Drumul împăraților, în Georgia. Totuși, perechea formată din Lorelei și Zarug nu a depus efort pentru a ajunge la Irina Fodor, iar astfel cursa pentru cei doi concurenți s-a încheiat.

În continuare, în Georgia, vor merge chef Patrizia Paglieri și fiul ei Francesco, dar și Lidia Buble și sora sa Estera, ambele echipe fiind nominalizate la Cursa pentru Ultima Șansă din ediția de miercuri.

Cine sunt Lorelei și Zarug, de la Asia Express

Sezonul 4 din Astia Express a început, iar printre concurenții de la Antena 1 se numără și Mihai Zarug, ce face echipă cu Lorelei Bratu. Înarmat cu simțul umorului, dar și un stil vestimentar total nonconformist, Zarug a atras imediat atenția fanilor emisiunii.

În vârstă de 39 de ani, Zarug și-a construit o carieră de succes în design vestimentar. El face haine și recunoaște că stilul său este unul nonconformist.

Zarug este un designer român, dar telespectatorii l-au mai putut urmări și la Chefi la cuțite, pentru că este un mare pasionat de bucătărie.

Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești”, a povestit el, în fața Ginei Pistol, în urmă cu doi ani, când a participat la Chefi la cuțite.