Irina Tănase și-a reluat vechile obiceiuri! Cum arată blondina după despărțirea de Liviu Dragnea (FOTO)  

Irina Tănase și-a reluat vechile obiceiuri! Cum arată blondina după despărțirea de Liviu Dragnea (FOTO)   
Liviu Dragnea împreună cu Irina Tănase

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit, iar cel care a decis să pună punct poveștii de iubire a fost chiar politicianul. Apele păreau să se mai fi liniștit în viața blondinei, iar recent fosta lui Dragnea pare să fi revenit și la vechiul obiceiuri. Irina Tănase s-a schimbat după despărțire, iar acest lucru a fost ușor de remarcat și pe Instagram.

Odată ce s-a aflat că Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit, blondina și-a închis conturile de pe rețelele sociale, încercând să se îndepărteze de scandalul creat în urma despărțirii.

Cum arată Irina Tănase după despărțirea de Liviu Dragnea

Noul an se pare că a venit cu noi rezoluții și energie pentru Irina Tănase. Fosta lui Liviu Dragnea și-a redeschis contul de Instagram și a postat și prima fotografie.

Irina Tănase pare mai zâmbitoare ca niciodată. Selfiul apărut pe Instagram o înfățișează frumoasă și plină de energie.

Foto: captură Instagram / Irina Tănase

De ce s-au despărțit Liviu Dragnea și Irina Tănase

Blondina și Liviu Dragne au trăit o poveste de dragoste până în 2021. Fostul lider PSD a decis să pună punct relației, după ce ar fi aflat că iubita mai tânără îl înșela cu un alt bărbat.

Povestea de iubire s-ar fi încheiat din cauza geloziei, iar Irina Tănase nici măcar nu ar fi avut timp să se apere după ce fostului lider PSD i s-ar fi prezentat o serie de imagini în care blondina apărea alături de alt bărbat. Liviu Dragnea și-a făcut imediat bagajele și s-a retras la Alexandria, în timp ce tânăra lui iubita ar fi rămas în București, încercând să îl convingă să o asculte.

După ce ar fi văzut imaginile, politicianul nici nu ar mai fi stat la discuții. Liviu Dragnea ar fi fost extrem de gelos la vedere unui filmuleț și ar fi decis să își facă instant bagajele. Potrivit surselor apropiate cuplului, clipul cu Irina și presupusul amant nici măcar nu ar fi fost unul real, iar tânăra ar fi încercat să explice acest lucru, dar nu ar fi fost ascultată.

Ultima oră
10:04 - Tentativă de omor la metroul din București. O femeie a încercat să arunce două persoane în fața trenului, la stația Lujerului
09:56 - Record de decese COVID-19 în Australia, unde spitalele resimt tot mai mult presiunea variantei Omicron
09:48 - Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată dacă ar colabora cu Ștefan Bănică Jr. Răspunsul surprinzător a venit în direct, la TV
09:41 - Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. Ce sume a investit în pasiunea lui: „Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă” (GALERIE FOTO)
09:33 - Israel ar putea renunța la certificatul verde. Anunțul a fost făcut în ziua în care țara a înregistrat un nou record negativ de infectări
09:15 - Calendarul zilelor libere pentru 2022. Prima minivacanță din acest an are loc la finalul săptămânii  
09:13 - Tanczos Barna susține că primarii vor taxarea suplimentară a mașinilor second hand: „Există la nivelul autorităților locale o presiune uriașă la înmatriculări”
09:10 - Eliminare neașteptată la Survivor România 2022. Concurenta a părăsit competiția în lacrimi: „Traseele sunt grele, la fel și condițiile din junglă” (GALERIE FOTO)
09:01 - Varianta Omicron ar putea marca sfârșitul pandemiei de COVID-19 și trecerea la o fază endemică, spune Anthony Fauci, principalul epidemiolog al Casei Albe
08:44 - Cel mai în vârstă bărbat din lume a murit, cu puțin timp înainte să împlinească 113 ani. Cine îi va lua locul lui Saturnino de la Fuente Garcia