Liviu Dragnea, prima reacție despre presupusa despărțire de Irina Tănase: „Întotdeauna iau decizii spre mai bine”

Liviu Dragnea, prima reacție despre presupusa despărțire de Irina Tănase: „Întotdeauna iau decizii spre mai bine”
Foto: Instagram / Irina Tănase

Liviu Dragnea a avut o primă reacție, marți seară, pe rețelele sociale, la informația că s-ar fi despărțit de Irina Tănase și că ar fi părăsit casa pe care ea a cumpărat-o din banii lui în timp ce politicianul se afla la închisoare, informație care a făcut înconjurul presei centrale în ultimele zile.

Liviu Dragnea, prima reacție despre presupusa despărțire de Irina Tănase

Politicianul a spus că ține să facă două precizări „pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara”

„Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a scris Liviu Dragnea, marți, pe Facebook.

El susține că ziua de Sfântul Nicolae a petrecut-o alături de copiii săi și că marți ar fi lucrat la partidul Alianța pentru Patrie alături de Codrin Ștefănescu.

„Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă «știre» e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a mai afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea ar fi decis să o părăsească pe Irina Tănase după ce a aflat că aceasta îl înșela cu fostul său iubit. Irina și amantul său l-ar fi poreclit „Mustăciosul”, susține o sursă din anturajul celor doi, potrivit Cancan.ro.

Cu toate acestea, Irina Tănase, cu care astăzi au apărut primele imagini după presupusa ruptură, a ținut să nege despărțirea.

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? (n.r – că Liviu Dragnea s-a mutat de acasă). Nu. Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău”, spunea Irina Tănase pentru Cancan.

Ultima oră
12:28 - Angajații STB protestează. Demonstranții cer salarii mai mari și reclamă și lipsa pieselor (VIDEO, GALERIE FOTO)
12:24 - Profesorii și personalul nedidactic din școli fac grevă de avertisment. „Nu înțeleg guvenanții că situația e deosebit de gravă? Problemele nu mai pot fi ignorate” (VIDEO)
12:19 - Rezoluții pe care toată lumea trebuie să le respecte în 2022
12:07 - De ce se tem americanii de 5G. SUA atrage atenția asupra unui pericol pe care l-ar putea aduce noile rețele
12:04 - Record negativ de cazuri noi în Ungaria. Totuși, numărul spitalizărilor a rămas deocamdată la un nivel relativ mic
11:57 - Alexandru Rafila: Proporția cazurilor de COVID internate e redusă, 2-3% creștere zilnică. Mortalitatea e de 8-10 ori mai mică față de octombrie (VIDEO)
11:50 - Marius Budăi, după protestul angajaților INS: Mă bucur că oamenii au venit la PSD, înseamnă că aici găsesc un sprijin. Suntem extrem de deschiși la dialog și am avut o discuție constructivă (VIDEO)
11:35 - Guvernul adoptă OUG privind șomajul tehnic. Nicolae Ciucă: Această măsură se introduce în contextul interzicerii și suspendării ori limitării activităților economice din cauza epidemiei de COVID-19 (VIDEO)
11:33 - Alexandru Rafila: Marți am ajuns la 90.000 de teste COVID efectuate, probabil cel mai mare număr de la începutul pandemiei. Până la finele săptămânii viitoare vom trece bine de 100.000 teste/zi (VIDEO)
11:29 - Comunicat CCIR: Precizări față de acuzațiile de plagiat aduse premierului Nicolae Ciucă