Iubitele lui Mihai Bendeac. Care a fost marea dragoste a actorului

Iubitele lui Mihai Bendeac. Care a fost marea dragoste a actorului
Sursa Foto: Arhivă B1

Mihai Bendeac, juratul de la iUmor, este în continuare unul dintre ce mai râvniți burlaci din România. De-a lungul vremii, actorul a avut mai multe iubite, una mai celebră decât cealaltă. Cu toate acestea, o singură persoană poate fi numită „marea sa dragoste”.

Câte iubite a avut Mihai Bendeac

Femeile din viața luiMihai Bendeacreprezintă un subiect amplu dezbătut. Demult, actorul recunoștea că a fost îndrăgostit cândva de o starletă a filmelor pentru adulți, pe care a apreciat-o pentru dăruirea cu care se implică în munca sa. Apoi, Bendeac afirma că îi plac femeile independente, inteligente.

A fost logodit de patru ori, deși nu a simțit că vrea să-și împartă viața cu cineva. Despre sine, actorul spune că nu poate avea o căsnicie și nici copii, dat fiind faptul că după ce cucerește o femeie își pierde interesul pentru a avea o relație cu respective și că nu se vede locuind mai mult de cinci zile cu o femeie, având nevoie de ”libertate” și de momentele sale de intimitate.

„Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată. De ce spun asta? Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment și ați divorța la un moment dat, după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi defapt un papițoi care s-a îmbrăca elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne. Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu? Înseamnă că ai mâncat c**** în fața Divinității dacă ai divorțat. Nu vă mai căsătoriți dăgeaba!”, declara Mihai Bendeac la un moment dat.

Totuși, de-a lungul timpului, actorul Mihai Bendeac se poate lăuda cu relațiile pe care le-a avut cu femei celebre din România, printre care Roxana Vancea, Mirela Zeta, Sore, Andreea Popescu şi Celia.

Actrița Mirela Zetai-a fost parteneră timp de doi ani, în perioada facultăţii, iar actorul spune că avut multe de învățat de la ea. Legat de zvonurile cuLoredana Marin, soția lui Bodo de la Proconsul, actorul spune că spune că sunt doar vorbe.

O altă relație incendiară a fost cea cu artistaSore, relație care a durat câteva luni. Pe atunci, artista făcea parte din trupa Crazy Win, iar Bendeac era la celebra emisiune ”Mondenii”, de la Prima TV.

În anul 2011, Mihai Bendeac a avut o relație cu năbădăi, alături de Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei. A urmat apoi o poveste de dragoste cu cântăreața Celia, care a recunoscut că și-ar dori un bărbat căre să-i fie mereu alături, iar Bendeac nu era un astfel de bărbat.

A urmat apoirelația cu Roxana Vancea, următoarea cucerire a actorului. Ea și-a tatuat atunci numele lui Mihai pe mână, iar actorul și-a tatuat pe degetul inelar stâng cuvântul ”Never”.

Care a fost marea dragoste a actorului

Înainte de despărțirea de Roxana Vrancea,Mihai Bendeac își găsise marea iubire, cu care s-a și logodit. Din păcate, visul frumos nu a durat mult.

Andreea Vasile, actrița devenită cunoscută din realityshow-ul „Big Brother”, a avut o relație destul de strânsă cu celebrul actor, dar apoi relația s-a destrămat. Ulterior, Andreea a devenit mama unui băiețel, alături de alt bărbat.